Το 2022 θα φοράς το ρουζ αλλιώς! 6 τάσεις που αξίζει να δοκιμάσεις

Μαρία Ροδίτη
Το 2022 θα φοράς το ρουζ αλλιώς! 6 τάσεις που αξίζει να δοκιμάσεις

«Παίξε» με το ρουζ και δημιούργησε τα πιο φρέσκα looks ever!

Υπάρχουν beauty items που έχουν μια βασική θέση στο νεσεσέρ μας όσα χρόνια κι αν περάσουν. Τέτοια είναι η μαύρη μάσκαρα, το nude κραγιόν, το concealer, το αντηλιακό, η BB cream και – βέβαια- το ρουζ. Και στο ρουζ θα εστιάσω σήμερα!

Το ρουζ είναι το καλλυντικό που αμέσως δίνει φρεσκάδα και λάμψη στο πρόσωπό σου. Όσο χλωμή, ταλαιπωρημένη ή άυπνη κι αν είσαι, το ρουζ θα χαρίσει την αίσθηση της υγείας στην εικόνα σου. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει ποτέ να λείπει από το νεσεσέρ σου και από το καθημερινό μακιγιάζ σου.

mystika rouz

It’s a must! 4 βασικοί κανόνες για να απλώνεις τέλεια το ρουζ στο πρόσωπό σου

Και μιας που λέμε για ρουζ, ας πάμε ένα level παραπέρα και ας δούμε τις 6 πιο hot τάσεις του 2022 στο ρουζ. Γιατί ναι! Και στο ρουζ υπάρχουν τάσεις και είναι στο χέρι σου να τις υιοθετήσεις για να δημιουργείς καθημερινά κι από ένα διαφορετικό, αλλά πάντα fresh look.

Οι 6 τάσεις στο ρουζ το 2022

#1 Gentle stripe

https://www.instagram.com/p/CZMwAi1gYXF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φόρεσε το ρουζ με τέτοιον τρόπο που να σε δείχνει ηλιοκαμένη. Άπλωσέ το στο κέντρο της μύτης, στους κροτάφους και στα ζυγωματικά. Ξεκίνησε να απλώνεις ρουζ από το ύψος του αυτιού και κατεβαίνοντας στο μάγουλο πρόσθεσε περισσότερο. Σε αυτήν την τάση το ρουζ δεν χρειάζεται να είναι απλωμένο ομοιόμορφα.

#2 Ρουζ γύρω από το στόμα

https://www.instagram.com/p/CREH_b_JT93/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Άπλωσε το ρουζ στο μάγουλο, πιο χαμηλά, στην περιοχή γύρω από το στόμα και δημιούργησε ένα natural looking αποτέλεσμα.

#3 Ski burn

https://www.instagram.com/p/CYlcQtEN0SC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς γίνεται το πρόσωπό σου όταν πας για σκι στο βουνό; Συνήθως έχεις κόκκινα μάγουλα! Ε, αυτό το εφέ πρέπει να δημιουργήσεις και με το ρουζ σου για να πετύχεις μόνη σου το ski-burn look.

#4 High and tight

Μια άλλη τάση του 2022 θέλει το ρουζ να είναι απλωμένο ψηλά στο πρόσωπο- λίγο κάτω από τα μάτια- ξεκινώντας από τη μέση της κόρης των ματιών και φτάνοντας στις άκρες των ζυγωματικών.

#5 Temple heat

https://www.instagram.com/p/CWth-WorYv1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βάλε ρουζ κανονικά, όπως θα έβαζες στα μήλα του προσώπου σου, και συνέχισέ το ψηλά στους κροτάφους και στη γραμμή των μαλλιών σου. Αυτός είναι ένας τρόπος να προσθέσεις διάσταση και βάθος στο πρόσωπό σου.



#6 Ντεκολτέ

Αφού έχεις απλώσει το ρουζ στο πρόσωπό σου, με ό,τι έχει απομείνει στο πινέλο πέρασε και το ντεκολτέ. Έτσι, θα δημιουργηθεί μία summer looking λάμψη.

Περίμενε, μη φύγεις! Στην gallery θα δεις και μερικά ρουζ που αξίζει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου.

Cover photo: @matildadjerf

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ