Μια τάση για όλες! Το 2022 μπορείς να κάνεις τα πάντα στα φρύδια σου

Μαρία Ροδίτη
Μια τάση για όλες! Το 2022 μπορείς να κάνεις τα πάντα στα φρύδια σου

Το 2022 η λεπτομέρεια στο φρύδι θα κάνει τη διαφορά.

Τα φρύδια είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του προσώπου σου. Είναι η κορνίζα σου, αυτά που πλαισιώνουν τα μάτια και δημιουργούν γεωμετρία σε όλο το πρόσωπο. Αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική τόσο με την περιποίησή τους όσο και με το σχήμα τους.

Απόφυγε οποιουσδήποτε πειραματισμούς με το τσιμπιδάκι φρυδιών και άσε τα όλα… στην brow artist σου. Αυτή είναι ο άνθρωπός σου για τα φρύδια και σε εκείνη πρέπει να απευθυνθείς για να δημιουργήσεις ή να διορθώσεις το σχήμα τους.

danai pappa beauty look

Copy the… beauty look! Λαμπερά μαλλιά και τονισμένα φρύδια σαν της Δανάης Παππά

Πριν κλείσεις, ωστόσο, ραντεβού μαζί της δες παρακάτω τα 9 πιο hot trends στα φρύδια για το 2022. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στη συνολική εικόνα σου.

Τα eyebrow trends που θα βλέπεις ξανά και ξανά

#1 Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών

https://www.instagram.com/p/CN3vJGEH0zy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτή ίσως θα είναι η μεγαλύτερη τάση στα φρύδια για το 2022! Το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών μπορεί να σου χαρίσει πλούσια φρύδια, χωρίς κενά και ατέλειες. Άσε που δεν θα χρειάζεται κάθε τρεις και λίγο να τα περιποιείσαι και να τα βάφεις. Ξέρουν τι κάνουν η Gigi Hadid και η Dua Lipa που έχουν επιλέξει αυτήν την τεχνική για τα φρύδια τους.

#2 Φυσικά φρύδια

FYSIKA FRYDIA

Η δεύτερη πιο δημοφιλής τάση στα φρύδια το 2022 θα είναι… η φυσικότητα. Άσε τα φρύδια σου όπως είναι κι αν θες λίγο να τα «πειράξεις», απλώς γέμισε τα όποια κενά υπάρχουν.

#3 Fluffy φρύδια

https://www.instagram.com/p/CWeKGDUB_Id/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ήδη από πέρσι τα fluffy φρύδια, δηλαδή τα πλούσια, ατημέλητα και ανασηκωμένα φρύδια, έκαναν χαμό σε Instagram και TikTok. Και το 2022, λοιπόν, θα συνεχιστεί αυτή η τάση. Για να τα πετύχεις κι εσύ, γέμισε τα κενά με το μολύβι φρυδιών σου και χτένισέ τα με βουρτσάκι με ανοδική φορά.

#4 Feathered φρύδια (aka «φτερωτά»)

https://www.instagram.com/p/CX1QAnGPjDu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Feathered eyebrows είναι τα πυκνά φρύδια, τα οποία είναι κοντά στο φυσικό τους σχήμα και έχουν μικρές προεξοχές στο πάνω μέρος. Χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτού του trend είναι πως το σχήμα των φρυδιών δεν είναι πολύ τοξωτό, αλλά κάνει μια μικρή και διακριτική καμπύλη.

#5 Bleached eyebrows

https://www.instagram.com/p/CQllj3RsvIp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα πολύ ανοιχτόχρωμα βαμμένα φρύδια ήρθαν… για να μείνουν. Η Kim Kardashian, η Lizzo και η Lady Gaga ήταν από τις πρώτες που δοκίμασαν αυτήν την τάση. Αν κι εσύ σκέφτεσαι να δοκιμάσεις τα bleached eyebrows, ωστόσο, σκέψου το καλά. Η αλλαγή στην εμφάνισή σου θα είναι πολύ μεγάλη.Wait! Στην gallery θα δεις άλλες 5 τάσεις στα φρύδια που θα κυριαρχήσουν το 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ