Floating lashes: Το πιο minimal trend στις βλεφαρίδες ήρθε για να μείνει – Πώς θα το υιοθετήσεις

Μαρία Ροδίτη
Floating lashes: Το πιο minimal trend στις βλεφαρίδες ήρθε για να μείνει – Πώς θα το υιοθετήσεις

Τα καλά νέα; Δεν χρειάζεται να απευθυνθείς σε κάποιον expert για να αποκτήσεις floating lashes.

Η προηγούμενη δεκαετία χαρακτηρίστηκε για την υπερβολή της στον κόσμο του μακιγιάζ. Ανάμεσα στα πιο hot beauty trends ήταν οι πολλές στρώσεις highlighter και κραγιόν με τη λογική του «more is more» να επικρατεί.

Ευτυχώς, τη δεκαετία που διανύουμε – και ειδικά το 2022- έχουμε περάσει στην αντίπερα όχθη και στο «less is more». Ο μινιμαλισμός, λοιπόν, στην ομορφιά είναι το Α και το Ω αυτήν τη χρονιά. Χαρακτηριστικά παραδείγματα; Το satin skin trend, δηλαδή η καθαρή, λαμπερή επιδερμίδα με ελάχιστο μακιγιάζ, και τα φυσικά φρύδια είναι μόνο μερικές από τις τάσεις που θα μας απασχολήσουν από εδώ και στο εξής.

Throwback Thursday automatic mascara

#tbt Αυτόματη μάσκαρα: Αυτή είναι η «γιαγιά» της μάσκαρα που χρησιμοποιείς σήμερα

Η τελευταία εμμονή μας (που θα γίνει και δική σου); Οι floating lashes.

Τι είναι οι floating lashes (aka αιωρούμενες βλεφαρίδες)

Όχι, όχι μη σου φαίνεται για κάτι που είναι βγαλμένο από ταινία! Οι floating βλεφαρίδες είναι ένα υπέροχο trend που αξίζει να δοκιμάσεις.

vlefarides floating

Πρόκειται, στην ουσία, για πλούσιες, ανασηκωμένες και καλοσχηματισμένες βλεφαρίδες με φυσικότητα, τις οποίες – όχι- δεν θα φτιάξεις σε κάποιο ινστιτούτο ομορφιάς, ούτε με τη βοήθεια κάποιας αισθητικού. Θα τις αποκτήσεις μόνη σου στο σπίτι!

Πώς θα κάνεις floating lashes

Το «κλειδί» για να πετύχεις floating lashes βρίσκεται στη μάσκαρα. Πρέπει να έχεις μια μάσκαρα, η οποία σου επιτρέπει να «χτίσεις» τη βλεφαρίδα έτσι ώστε να αποκτήσει καμπυλωτό σχήμα και να δείχνει πλούσια.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα το παρακάνεις με τις στρώσεις. Είπαμε «less is more» και αυτήν τη λογική θα ακολουθήσεις. Μια με δυο στρώσεις είναι αρκετές για να έχεις floating lashes. Και κάτι ακόμα… Για να απογειώσεις τις floating lashes σου συνδύασέ τις με λεπτή γραμμή μαύρου eyeliner.



Κι αν δεν είσαι σίγουρη για τις mascara που έχεις στο νεσεσέρ σου, έχω βρει για εσένα τις καλύτερες μαύρες μάσκαρα για να πετύχεις floating lashes. Ε, ναι! Και μαύρα eyeliners για super ολοκληρωμένο eye look. Check την gallery!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Unsung hero! Ο πραγματικός superstar του νεσεσέρ σου είναι η διάφανη μάσκαρα

Υβριδικές βλεφαρίδες: Όσα θέλεις να ξέρεις πριν τις δοκιμάσεις