Υβριδικές βλεφαρίδες: Όσα θέλεις να ξέρεις πριν τις δοκιμάσεις

Μαρία Ροδίτη
Υβριδικές βλεφαρίδες: Όσα θέλεις να ξέρεις πριν τις δοκιμάσεις

Η διαφορά από τα κλασικά extensions βλεφαρίδων είναι σημαντική!

Όλες αγαπάμε τις έντονες, μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες. Δυστυχώς, όμως, δεν έχουμε όλες την πολυτέλεια να διαθέτουμε εκ φύσεως εντυπωσιακές βλεφαρίδες κι έτσι… καταφεύγουμε στα extensions.

Έχεις δει πώς αφαιρούνται οι ψεύτικες βλεφαρίδες; Πρέπει να το δεις…

Τι είναι τα extensions βλεφαρίδων

Τα extensions είναι μικροσκοπικές τούφες που κολλούν επάνω στις δικές σου βλεφαρίδες, στη βάση τους, και τις κάνουν να δείχνουν πλούσιες και εντυπωσιακές. Είναι… σωτήρια, γιατί σου δίνουν τη δυνατότητα να ξυπνάς και να μη χρειάζεται να βάλεις καθόλου μα καθόλου μάσκαρα.

VLEFARIDES

Έτσι απλά έχεις τέλειες βλεφαρίδες! Ωστόσο, η παρατεταμένη χρήση τους εξασθενεί τις βλεφαρίδες σου, ενώ συγχρόνως χρειάζεται προσοχή στη διαδικασία του ντεμακιγιάζ και στην περιποίηση.

Τα προϊόντα που περιέχουν έλαια αποδομούν την κόλλα, οπότε για να τα έχεις περισσότερο πρέπει να προσέχεις την περιποίησή σου και τι βάζεις στα μάτια σου.

Διάβασε εδώ τα πάντα για τα extensions βλεφαρίδας

Η νέα τάση… Υβριδικές βλεφαρίδες

Οι υβριδικές βλεφαρίδες είναι μια τάση που ακούγεται έντονα τον τελευταίο καιρό στα extensions βλεφαρίδας. Τι είναι, όμως, ακριβώς;

Οι υβριδικές βλεφαρίδες συνδυάζουν τον όγκο των βλεφαρίδων με ένα κλασικό και minimal αποτέλεσμα. Εν ολίγοις, επιλέγοντας να κάνεις υβριδικές βλεφαρίδες, ναι μεν θα έχεις εντυπωσιακές και με όγκο βλεφαρίδες, χωρίς όμως υπερβολή.



Το αποτέλεσμα θα είναι πιο φυσικό συγκριτικά με τα συμβατικά extensions βλεφαρίδων.

Η φροντίδα των υβριδικών βλεφαρίδων

Όπως ακριβώς θα φρόντιζες τα κλασικά extensions βλεφαρίδων, έτσι θα κάνεις και με τις υβριδικές βλεφαρίδες.

Χρειάζεται να είσαι προσεκτική όταν κάνεις ντεμακιγιάζ, να μη φοράς μάσκαρα και να τις σκουπίζεις πολύ απαλά μετά το μπάνιο.

HYBRID EYELASHES

Μισό λεπτό! Μη φύγεις! Στην gallery σού έχω κι άλλα infos για τις υβριδικές βλεφαρίδες.