Viktor & Rolf: Τα παραμύθια της μόδας και της ομορφιάς

Viktor & Rolf: Τα παραμύθια της μόδας και της ομορφιάς

Ο κόσμος του παραμυθιού δε θα μπορούσε να μην έχει άρωμα.

Οι Viktor & Rolf, είναι ευρέως αναγνωρισμένοι για την προκλητική και ιδιαίτερη υψηλή ραπτική τους και το θεατρικό glamour που τους χαρακτηρίζει. Το Flowerbomb, είναι ένα από τα αρώματα τους που συγκεντρώνει και αποδίδει την πεμπτουσία του σχεδιαστικού διδύμου. Ικανοποιεί την όραση, την αφή και φυσικά την όσφρηση.

Από ότι φαίνεται, όμως, δε σταματάει εκεί, αλλά έχει και μαγικές ικανότητες, όπως αποδίδεται στο βιβλίο με τον τίτλο Fairy Tales, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Τα παραμύθια του είναι γραμμένα από τους ίδιους και εκφράζουν το σουρεαλιστικό σύμπαν τους, όπως και οι εντυπωσιακές εικονογράφησεις.

Οι χαρακτήρες των δώδεκα ιστοριών έχουν χαρακτήρες που ξεχωρίζουν όπως η μοναχική Disco Hedgehog και η θαυμάσια Little Dragon Butterfly. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πριγκίπισσες από ένα τέτοιο βιβλίο. Η Princess Giselle στο The Golden Dress, η Princess Shanilla στο The Fifth Perfume Bottle και φυσικά κάπου εκεί βρίσκεται και το Flowerbomb για να μετασχηματίσει τη μαγεία.

Είναι έξυπνο, όμορφο, μαγικό και ιδανικό για μικρές και μεγάλες πριγκίπισσες, για fashionistas αλλά και για όλους όσους τολμούν να είναι διαφορετικοί, όπως κάνουν χρόνια τώρα οι Viktor Horsting και Rolf Snoeren με τον avant-garde οίκο που έχουν δημιουργήσει.