Όταν βαριέσαι να φτιάξεις τα μαλλιά σου κάνε hair enameling – Το πιο chic και γρήγορο χτένισμα

Μαρία Ροδίτη
Όταν βαριέσαι να φτιάξεις τα μαλλιά σου κάνε hair enameling – Το πιο chic και γρήγορο χτένισμα

Το hair enameling είναι super hot hair trend και, μάλιστα, κυριάρχησε στις Εβδομάδες Μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-2023.

Έρχονται κι εκείνες οι στιγμές που δεν ξέρεις πραγματικά τι χτένισμα να κάνεις στα μαλλιά σου, που βαριέσαι φρικτά ή που δεν έχεις χρόνο ούτε τις άκρες να ισιώσεις με την πρέσα. Εν ολίγοις, θέλεις ναι μεν να είσαι περιποιημένη, αλλά συγχρόνως να μη σπαταλήσεις και όλο τον χρόνο σου μπροστά στον καθρέφτη.

Κάπου εδώ έρχεται και σε σώζει το νέο hair trend που κυριάρχησε στις Εβδομάδες Μόδας και δεν είναι άλλο από το hair enameling.

image001

Justine Marjan: Μία κουβέντα για τα 90’s και τα χτενίσματα που θα κάνουμε αυτή τη σεζόν

Tory Burch, Nensi Dojaka και Altuzarra είπαν «ναι» στο hair enameling

Οι Οίκοι Tory Burch, Nensi Dojaka και Altuzarra παρουσίασαν στις Εβδομάδες Μόδας τα μοντέλα τους με το hair enameling trend. Τι ακριβώς είναι; Σκέψου το wet look… αλλιώς. Όχι τόσο στητό και κοκαλωμένο, πολύ πιο λαμπερό και ανάλαφρο. Άσε που τονίζει μοναδικά το οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών.

https://www.instagram.com/p/CaC8ilkOiwK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το hair enameling θα αποτελέσει μεγάλη τάση την ερχόμενη άνοιξη και το καλοκαίρι, ενώ και τον επόμενο χειμώνα θα το βλέπεις παντού. Μάθε κι αυτό! Hair enameling μπορείς να κάνεις είτε αφήνοντας κάτω χαλαρά τα μαλλιά σου, είτε πιάνοντάς τα σε κότσο και αλογοουρά.

Πώς θα υιοθετήσεις κι εσύ το hair enameling trend

Το «κλειδί» για να δημιουργήσεις το απόλυτο hair enameling είναι να χρησιμοποιήσεις προϊόντα, τα οποία θα δημιουργήσουν ένα glossy εφέ στα μαλλιά σου. Τέτοια είναι τα πολύ ελαφριά gel, οι mousse που είναι απαλές και δεν κοκαλώνουν τα μαλλιά, αλλά και leave in θεραπείες που ενισχύουν τη λάμψη των μαλλιών.



Για να καταλάβεις… Αν θες να πιάσεις αλογοουρά, δέσε τα ΣΤΕΓΝΑ μαλλιά σου με το λαστιχάκι, αλλά προηγουμένως – έχοντας χρησιμοποιήσει κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα- δημιούργησε αυτό το glossy φινίρισμα από τις ρίζες μέχρι το λαστιχάκι. Αν, πάλι, θες να υιοθετήσεις το trend έχοντας αφημένα κάτω τα μαλλιά σου, μην το παρακάνεις με το προϊόν. Χρησιμοποίησέ το μέχρι τη μέση των μαλλιών σου. That’s it!

PS: Να θυμάσαι ότι πάντα αυτό το χτένισμα γίνεται με στεγνά μαλλιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ