Coconut mocha: Το πιο «δυναμικό» hair color trend της άνοιξης

Μαρία Ροδίτη
Coconut mocha: Το πιο «δυναμικό» hair color trend της άνοιξης

Σκεφτόσουν μια αλλαγή; Υιοθέτησε το καστανό coconut mocha και κινήσου με άλλον αέρα την άνοιξη!

Σχεδόν όλες το έχουμε αυτό! Με το που αλλάζει η εποχή να θέλουμε να κάνουμε μια αλλαγή στα μαλλιά μας, να ανανεώσουμε το χρώμα ή να δοκιμάσουμε κάποιο νέο hair color trend. Λογικά κι εσύ τώρα που μπήκε η άνοιξη κάπως έτσι είσαι!

Μη βιαστείς, όμως, να πεις πως επειδή ο καιρός φτιάχνει υποχρεωτικά θα πρέπει κι εσύ να «ανοίξεις» τα μαλλιά σου. Έχει πάψει πια να υπάρχει αυτός ο κανόνας που λέει ότι όταν ο καιρός ανοίγει, βάφουμε πιο ανοιχτόχρωμα τα μαλλιά μας και το αντίθετο. Αυτήν την άνοιξη, λοιπόν, υιοθέτησε το πιο «δυναμικό» hair color trend, που δεν είναι άλλο από το coconut mocha.

nectar3

Trending! Το nectar blonde θα είναι το πιο γλυκό ξανθό της ερχόμενης άνοιξης

Τι είναι το coconut mocha hair color

Το coconut mocha είναι ένα bold, έντονο και δυναμικό χρώμα μαλλιών. Είναι μια σκούρα καστανή απόχρωση, η οποία θυμίζει αυτό που λέει και το όνομά της: τον φλοιό της καρύδας και τη μόκα. Είναι ένα κράμα, λοιπόν, αυτών των δύο.

Κι αν πιστεύεις ότι μόνο σε καστανά κορίτσια ταιριάζει αυτό το χρώμα μαλλιών, κάνεις λάθος. Το coconut mocha είναι για όλες! Ταιριάζει τόσο σε κορίτσια με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα όσο και σε εκείνες με πιο σκουρόχρωμη. Τόσο σε εσένα που είσαι ξανθιά όσο και σε εσένα που είσαι καστανή ή μελαχρινή.


https://www.instagram.com/p/Caugf7zvdb6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και έχει ένα «ταλέντο» που σίγουρα θα σε κάνει να το σκεφτείς πολύ καλά! Το coconut mocha έχει το ατού να κάνει πιο ζεστό τον τόνο της επιδερμίδας ακόμα κι αν δεν είναι.

Έτοιμη για κομμωτήριο;

Τα παραδείγματα του coconut mocha, που θα δεις στην παρακάτω gallery, θα σε βάλουν σίγουρα σε πειρασμό να το δοκιμάσεις. Μην ξεχάσεις να κρατήσεις τα απαραίτητα screenshots για να δείξεις ακριβώς αυτό που ζητάς από τον κομμωτή σου.



Και να θυμάσαι ότι… πάντα είναι η σωστή στιγμή για μια αλλαγή!

Cover photo: @shaymitchell

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ