Κάπου τις έχεις ξαναδεί – Οι 5 πιο hot τάσεις στα χτενίσματα της άνοιξης

Μαρία Ροδίτη
Κάπου τις έχεις ξαναδεί – Οι 5 πιο hot τάσεις στα χτενίσματα της άνοιξης

Το blast from the past… προσωποποιημένο!

Η μόδα κάνει κύκλους. Και αυτό αποδεικνύεται και με το παραπάνω τα τελευταία 3 χρόνια κατά τα οποία στον κόσμο της ομορφιάς έχουν κάνει δυναμικό comeback τάσεις παλαιότερων δεκαετιών. Μη μου πεις πως κι εσύ δεν έχεις φορέσει ξανά και ξανά τα hair accessories της δεκαετίας του 1990 (aka hair clips, scrunchies κλπ.) για να αναβαθμίσεις το χτένισμά σου!

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτές οι τάσεις που έχουν επανέλθει, αλλά υπάρχουν 5 super wow χτενίσματα παλαιότερων δεκαετιών που θα μας απασχολήσουν έντονα την ερχόμενη άνοιξη. Είσαι έτοιμη να τα ανακαλύψεις και βασικά… να τα θυμηθείς;

pouf hairstyle

Pouf hairstyle: Το iconic χτένισμα των 00’s είναι και πάλι hot τάση

Bubble ponytail και zig zag

Τα bubble ponytails είναι η παιχνιδιάρικη αλογοουρά που μπορείς να κάνεις για να πάψει το οποιοδήποτε σύνολό σου να είναι βαρετό. Είναι, όμως, και το χτένισμα που θα σε σώσει τις bad hair days σου. Είσαι άλουστη ή δεν στέκονται τα μαλλιά; Κάνε μια αλογοουρά με bubbles και κανένας δεν θα καταλάβει τίποτα. Ίσα-ίσα που θα λάβεις και τα πιο κολακευτικά σχόλια για το χτένισμά σου.


https://www.instagram.com/p/CXQaEoDA_GX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το δεύτερο super hot hairstyle trend που θα βλέπεις παντού τη φετινή άνοιξη είναι το zig zag. Θυμάσαι όταν η μαμά σου σου έκανε zig zag τη χωρίστρα στις ρίζες στα 90’s; Αυτό θα κάνεις και την άνοιξη του 2022! Για να είναι ultra chic το χτένισμά σου φρόντισε να κάνεις zig zag με sleek αλογοουρά ή κότσο και θα με θυμηθείς.

Half-up half-down pigtails

Η Megan Fox, η Simone Biles και άλλες celebrities φέρνουν ξανά στο προσκήνιο τα half up pigtails, δηλαδή τα κοτσιδάκια που έκανες όταν ήσουν παιδί. Μπορεί πράγματι να σου φαίνεται ένα παιδικό χτένισμα, όμως είναι τόσο fun όσο χρειάζεται για να κάνεις αυτό το κάτι διαφορετικό στην εμφάνισή σου.



Μη διστάσεις να το δοκιμάσεις αν θες να είσαι on trend. Σίγουρα θα κάνεις τη διαφορά!

Περίμενε! Check την gallery για να δεις συγκεντρωμένες και τις 5 πιο hot τάσεις της άνοιξης στα χτενίσματα.

Cover photo: @romaneinnc

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ