Pouf hairstyle: Το iconic χτένισμα των 00’s είναι και πάλι hot τάση

Μαρία Ροδίτη
Pouf hairstyle: Το iconic χτένισμα των 00’s είναι και πάλι hot τάση

Μπορείς να αρχίσεις να χαίρεσαι ξανά! Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χτενίσματα της δεκαετίας του 2000 κάνει δυναμικό comeback.

Εδώ και δύο χρόνια, από το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού και μετά, βλέπουμε ολοένα και περισσότερες τάσεις του παρελθόντος να κάνουν δυναμικό comeback. Αυτό ισχύει τόσο για τη μόδα (βλέπε χαμηλοκάβαλα παντελόνια) όσο και για την ομορφιά.

Με μια πρώτη σκέψη μπορεί να σου φανεί λογικό μιας και η μόδα κάνει κύκλους, με μια δεύτερη σκέψη εγώ θα σου πω ότι είναι και ένας τρόπος να θυμηθούμε τις παλιές, καλές εποχές που τίποτα δεν μας ένοιαζε. Anyway…

wavy bob haircut

DIY Time! Το wavy bob είναι ακαταμάχητο – Tips για τέλειους κυματισμούς

Ήρθε η ώρα να μάθεις πως το 2022 θα μπορείς να κάνεις ξανά το pouf hairstyle!

Τι είναι το pouf hairstyle

Αν ήσουν έφηβη στα μέσα της δεκαετίας του 2000, σίγουρα θα θυμάσαι χτενίσματα που έκαναν οι celebrities και τα οποία είχαν πολύ όγκο στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Ήταν τα λεγόμενα pouf hairstyles.


https://www.instagram.com/p/CaPzi5Kh1yk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μαλλιά ίσια, μαλλιά σε half-up ή αλογοουρές… όλα τα χτενίσματα με pouf (aka όγκο στο πάνω μέρος). Και τα κορίτσια τότε συνδύαζαν αυτά τα hairstyles με lip gloss, βελούδινες φόρμες, αλλά και πιο επίσημα σύνολα. Βλέπεις, το pouf hairstyle ήταν πανταχού παρόν και ταιριάζε με τα πάντα!

Πώς θα κάνεις το pouf hairstyle

Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο από το pouf hairstyle! Για να κάνεις αυτό το χτένισμα πρέπει να ακολουθήσεις τα εξής βήματα:

#1 Πιάσε μια μεγάλη τούφα των μαλλιών στο πάνω μέρος του κεφαλιού



#2 Κρέπαρε τα μαλλιά με μία χτένα για να αποκτήσουν κι άλλο όγκο

#3 Σταθεροποίησέ τα με λακ

#4 Φτιάξε τώρα το χτένισμα που θέλεις (aka αλογοουρά, half-up, κότσος)

That's it!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ