Το Aussie αποκαλύπτει το νόημα της ζωής

Το Aussie αποκαλύπτει το νόημα της ζωής

Έρχεται από την Αυστραλία και σου δείχνει τον τρόπο να απολαμβάνεις τη ζωή.

Έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα! Από τη μακρινή Αυστραλία, ξεπηδάει σαν καγκουρό το νέο trend, που αξιοποιεί τον πλούτο από φυσικά καλούδια και με έμπνευση από οτιδήποτε αυστραλέζικο, για να δημιουργήσει μία σειρά μαλλιών με άποψη για τη ζωή. Λογικό. Με τόσες όμορφες παραλίες, αυτή η αισθησιακή, ηλιοκαμένη ήπειρος που ξεχειλίζει από φρούτα, καρπούς και παλιά γιατροσόφια, δεν θα μπορούσε παρά να σε σπρώχνει να ζήσεις τη ζωή. Αυτό λέει και το Aussie. Και τα μαλλιά είναι μία καλή αρχή για να τα καταφέρουμε.

Σύμφωνα με το Aussie (υποκοριστικό της Αυστραλίας αυτής της παράξενης ηλιοκαμένης χώρας στην άλλη άκρη του πλανήτη) η ζωή είναι για να τη ζεις. Όχι για να ασχολείσαι με τρίχες.

Το Aussie, είναι η πολυβραβευμένη σειρά περιποίησης μαλλιών, που την περιμένουμε εδώ και καιρό και επιτέλους πλησιάζει η στιγμή για να ζήσουμε το «θαύμα» της. Το εκπληκτικό μας 3-Minute Miracle Reconstructor, είναι το προϊόν που κάνει θαύματα στα κουρασμένα, εύθραυστα και ταλαιπωρημένα μαλλιά, αλλά δεν είναι μόνο αυτό που θέλουμε να δοκιμάσουμε στα μαλλιά αλλά και οι ολοκληρωμένες σειρές του.

Οι Αυστραλοί παράγουν εξαιρετικά κρασιά, συγκλονιστική μόδα, ταινίες και μουσική που λατρεύονται παντού και τα τελευταία 31 χρόνια οι ομορφιές του Aussie έχουν συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο. Από το λανσάρισμά του κιόλας, ξεκίνησε ένας μαραθώνιος επιτυχιών, με αναρίθμητες διακρίσεις, βραβεία και πωλήσεις που ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια μπουκάλια. Είσαι έτοιμη για το Aussie;

Θα το βρείτε αποκλειστικά στα Hondos Center.