We are calling it! Η medusa ponytail θα είναι η πιο hot αλογοουρά του καλοκαιριού

Μαρία Ροδίτη
We are calling it! Η medusa ponytail θα είναι η πιο hot αλογοουρά του καλοκαιριού
Instagram: @sav_hudson

Αν είσαι κι εσύ από εκείνες τις γυναίκες που ζεσταίνονται πολύ το καλοκαίρι και λατρεύουν τις αλογοουρές, ήρθε η ώρα να κάνεις signature χτένισμά σου τη medusa ponytail.

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ έχω μακριά και πολύ πυκνά μαλλιά. Είναι δύσκολο, δηλαδή, να τα ισιώσω ή να κάνω μόνη μου κάποιο περίπλοκο χτένισμα που απαιτεί εργαλείο hairstyling. Θα χρειαστώ σίγουρα κανένα 2ωρο και το air condition να με χτυπά στην πλάτη. Τι κάνω, λοιπόν, όταν πιάνουν οι ζέστες; Πιάνω τα μαλλιά μου σε αλογοουρά και φέτος σκοπεύω να «λιώσω» τη medusa ponytail.

Η medusa ponytail είναι το νέο hot trend στα μαλλιά, είναι super girly και ήδη οι trendsetters την έχουν δοκιμάσει – ανάμεσά τους οι Bella Hadid, Kendall Jenner και Rosalia- με τα likes στις αναρτήσεις τους να έχουν πάρει «φωτιά».

TikTok beauty! Το απόλυτο hack για να μην είναι ποτέ ξανά flat η αλογοουρά σου

Τι είναι η medusa ponytail και πώς θα την κάνεις

Η medusa ponytail είναι ένα fun, εύκολο και πολύ trendy χτένισμα που ετοιμάζεται να κάνει… buzz αυτό το καλοκαίρι. Άσε που θα σε κρατά δροσερή όταν ο υδράργυρος θα χτυπά «κόκκινο» μιας και τα μαλλιά σου δεν θα ακουμπούν στον σβέρκο σου.

Η medusa ponytail, λοιπόν, γίνεται σε κάθε τύπο μαλλιών – είτε έχεις σγουρά, σπαστά ή ίσια- και πολύ γρήγορα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις σε αλογοουρά τα μαλλιά σου, να τη χωρίσεις σε 3-4 (ή περισσότερες) τούφες και αυτές τις τούφες να τις πιάσεις γαλλικά πλεξουδάκια. Μετά, στερεώνεις το κάθε πλεξουδάκι με λαστιχάκι και that’s it!

Extra tip: Αν θέλεις ένα πιο chic look, δημιούργησε δύο πλεξούδες στην αλογοουρά σου, ενώ αν θες ένα πιο funky αποτέλεσμα, φτιάξε πολλές μικροσκοπικές πλεξούδες.

Hair inspo

Στην παρακάτω gallery θα δεις την Bella Hadid, την Kendall Jenner και άλλες trendsetters να έχουν κάνει medusa ponytail και είμαι σίγουρη πως κι εσύ θα μπεις στον πειρασμό να τη δοκιμάσεις.

Εμείς, πάντως, στο είπαμε! Η medusa ponytail θα είναι η πιο hot αλογοουρά του καλοκαιριού. Να το θυμάσαι.