#TinyRings: Η μόδα θέλει τα δάχτυλά σου στολισμένα και το μανικιούρ άψογο

#TinyRings: Η μόδα θέλει τα δάχτυλά σου στολισμένα και το μανικιούρ άψογο

Τα η εμμονή μας με τα μανικιουρ εδώ στο beauty department είναι παροιμιώδης. Τώρα αποκτήσαμε εμμονή και με τα δαχτυλίδια. Διάβασε και θα καταλάβεις.

Τα μανικιούρ για εμάς εδώ στο beauty department είναι μεγάλη αγάπη. Για εμένα συγκεκριμένα (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) είναι εμμονή, και είμαι ένα κορίτσι που τρώει τα νύχια του. Ναι, ναι, τρώω τα νύχια μου και λατρεύω τα μανικιούρ, τι; Μου αρέσουν τα κοντά, περιποιημένα, κομψά νύχια και -πλέον- τα ευφάνταστα French tips. Δεν είναι μόνο το μανικιούρ όμως το θέμα μας σήμερα. Σήμερα αποφάσισα να ασχοληθώ και με τα δαχτυλίδια, ένα αξεσουάρ που -προσωπικά- δεν με αφορούσε.

Το γεγονός πώς τα δάχτυλά μου δεν ήταν όμορφα, αυτόματα ακύρωνε και τα δαχτυλίδια σαν κόσμημα για εμένα. Καθώς σου γράφω αυτές τις γραμμές όμως, ούσα στην Τζια για ολιγοήμερο (μιάμιση μέρα) getaway, και έχοντας παρατηρήσει τα chic κορίτσια του νησιού, με τα μαυρισμένα δάχτυλά τους, τα μανικιούρ και τα δαχτυλίδια τους, ομολογώ ότι τα ζήλεψα. Το ρήμα «ζηλεύω» ίσως δεν είναι βέβαια κατάλληλο για εδώ. Τα λαχτάρησα, τα θέλησα πολύ, αυτές είναι πιο σωστές λέξεις.

https://www.instagram.com/p/CP1e5qANhUf

Πώς έγινε όλο αυτό θα αναρωτιέσαι. Πολύ απλά. Είδα ένα κορίτσι να πίνει κοκτέιλ δίπλα μου σε beach bar του νησιού. Το μανικιούρ της ήταν υπο-λευκο (γαλακτερό) και στα δάχτυλά της είχε πολλά μικροσκοπικά δαχτυλίδια. Τη ρώτησα που μπορώ να βρω τα ίδια και μου είπε ότι τα αγόρασε από το κοσμηματοπωλείο Δέδες στην Αθήνα. Μπήκα στο Instagram, τα βρήκα και αποφάσισα ότι επιστρέφοντας θα το επισκεφθώ για να δω αν θα δείχνουν τόσο κομψά και στα δικά μου δάχτυλα.

https://www.instagram.com/p/CF7Jytrj_TM

Παράλληλα, ορκίστηκα για πολλοστή φορά ότι θα πάψω να μασάω τα δάχτυλά μου (δεν τρώω απλά τα νύχια) με μανία. Από εκείνο το απόγευμα Παρασκευής, δεν μπορώ να σταματήσω να παρατηρώ δάχτυλα και δαχτυλίδια. Γύρω μου, στα social media αλλά και στις celebrities που stalkάρω. Παρατηρώ λοιπόν ότι δεν είναι απλά κάτι κομψό και όμορφο, είναι μία τάση που έχει αρχίσει να εμφανίζεται. Τα μικροσκοπικά δαχτυλίδια, τα #TinyRings, και τα όμορφα μανικιούρ, a match made in heaven.

https://www.instagram.com/p/CdR9U5Klr5g

Ακόμα και η αγαπημένη μου Betina Goldstein, εδώ και πάρα πολύ καιρό, συνδυάζει τα fabulous μανικιούρ της με όμορφα δαχτυλίδια, τα οποία μάλιστα φτιάχνει μόνη της. Η trend setter δηλαδή, ενισχύει ένα ακόμα trend. Φυσικά τα δικά της είναι οριακά απλησίαστά (ενώ εκείνα του κοσμηματοπωλείου Δέδες πολύ προσιτά) αλλά τόσο όμορφα σε συνδυασμό με τα νύχια της.

https://www.instagram.com/p/CVQ9tdJhbat

Η μόδα λοιπόν, θέλει τελικά τα νύχια μας στολισμένα με μικρά δαχτυλίδια, τα νύχια άψογα και σχεδόν ντρέπομαι που το παρατηρώ τώρα. Βάζω λοιπόν στόχο να σταματήσω να τρώω τα δικά μου νύχια, να βάλω στην κοσμηματοθήκη μου και δαχτυλίδια εκτός από σκουλαρίκια, και σου δίνω ραντεβού στο τέλος του καλοκαιριού για να σου δείξω τι κατάφερα.