Λευκές γραμμές από τη make-up artist Φωφώ Σγόντζου

Λευκές γραμμές από τη make-up artist Φωφώ Σγόντζου

Γνωρίστε τα λευκά μολύβια και eyeliner στα μάτια. Μία τάση που μεγαλώνει συνεχώς.

«Τα τελευταία δύο χρόνια το λευκό μολύβι γίνεται πιο απαραίτητο στο μακιγιάζ αφού φωτίζει το βλέμμα και κάνει τα μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα» λέει η make-up artist Φωφώ Σγόντζου.

«Γενικά το λευκό μολύβι συνδυάζεται πολύ εύκολα με διάφορα χρώματα εκτός από τα πολύ σκουρόχρωμα. Χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία σε μακιγιάζ που πρέπει να φαίνονται ξεκάθαρα οι γραμμές των ματιών ή του eyeliner, τύπου 30s και 40s, με σχεδόν άβαφο μάτι και κραγιόν είτε έντονο, είτε πιο άχρωμο» διευκρινίζει.

«Μέχρι τώρα φοριέται στο εσωτερικό κάτω βλέφαρο. Από δω και πέρα πια το βλέπουμε και σε έντονες γραμμές πάνω και κάτω» λέει η Φωφώ και συνεχίζει σημειώνοντας «Δίνει καθαρότητα στο βλέμμα».

«Επειδή ακόμα και αυτό τον χειμώνα υπάρχει μια ρετρό διάθεση στο μακιγιάζ και αφού το κόκκινο, το βυσσινί, το μπορντό και το μωβ στο χείλια επικρατεί, τι πιο όμορφο από ένα ελαφρύ μακιγιάζ στα μάτια σε λευκές και μπεζ αποχρώσεις» καταλήγει η Φωφώ Σγόντζου.

«Χρησιμοποιήστε μαλακά λευκά μολύβια που βάφουν πιο εύκολα το εσωτερικό, στο κάτω βλέφαρο, -ένα σημείο το οποίο είναι πάντα πιο υγρό και θέλει ιδιαίτερη προσοχή και προϊόντα κατάλληλα γι' αυτό- και δεν τραυματίζουν το μάτι» συμβουλεύει.