«Νέα Ζωή» με την καθοδήγηση του DrK Medical Group

«Νέα Ζωή» με την καθοδήγηση του DrK Medical Group

To New Life, είναι ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας και αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες λύσεις σε πολλά θέματα που σας απασχολούν στο σώμα σας.

Η μέθοδος New Life αποτελεί ένα είδος παθητικής γυμναστικής με εμφανή και άμεσα αποτελέσματα για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, την ανόρθωση γλουτών, τη σύσφιξη του δέρματος, το αδυνάτισμα και τη απώλεια πόντων. Στην ουσία είναι σαν να κάνει κανείς έντονη προπόνηση στο γυμναστήριο, χωρίς να χρειάζεται όμως να σηκωθεί από την καρέκλα!

Μπορεί να εφαρμοστεί, πάντα από εξειδικευμένες αισθητικούς υπό την επίβλεψη του ιατρού της ομάδας του DrK Medical Group, στην κοιλιά, τους γλουτούς και τους μηρούς και λειτουργεί με ειδικά εξατομικευμένα προγράμματα, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος και τις ιδιαίτερες παραμέτρους της περίπτωσης σας.

Ειδικά pads (αυτοκόλλητα επιθέματα σιλικόνης) τοποθετούνται στην έκφυση και την κατάφυση (στην αρχή και το τέλος) των μυών της προβληματικής περιοχής και λειτουργούν ως ηλεκτρόδια, που διεγείρουν και ενεργοποιούν τους μύες. Η μέθοδος New Life μιμείται τους φυσικούς παλμούς του σώματος και διεγείρει τη σύσπαση των μυών, κι έτσι αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος και ο μεταβολισμός του λιποκυττάρου, το οποίο διασπάται και αποβάλλεται από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, είναι ορατά ήδη από την τρίτη συνεδρία και διαρκούν περίπου ένα χρόνο, ανάλογα πάντα με την έκταση του προβλήματος και την ποιότητα του δέρματος. Μετά το πέρας του υπάρχει δυνατότητα επανάληψης για συντήρηση των αποτελεσμάτων τα οποία είναι λείανση της επιδερμίδας, μείωση της κυτταρίτιδας, ανόρθωση γλουτών, απώλεια πόντων και σύσφιξη του δέρματος, που αποκτά μία πιο νεανική και σφριγηλή όψη.

Αν ταλαιπωρείστε από κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος, χαλάρωση και ατονία του δέρματος μπορείτε να το επιλέξετε, ανεξαρτήτως από την ηλικία σας. Ανάλογα με την έκταση του προβλήματος, προκειμένου τα αποτελέσματα να έχουν την επιθυμητή διάρκεια συνίστανται 6-12 συνεδρίες, όπως θα διαγνώσουν οι ειδικοί του DrK Medical Group, της ομάδας του οποίου ηγείται ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Παρασκευάς Κοντοές.

Η μέθοδος μπορεί να εφαρμόζεται 1-2 φορές την εβδομάδα, για να ολοκληρωθεί σε περίπου δύο μήνες και η κάθε συνεδρία διαρκεί πενήντα λεπτά. Δεν θα νιώσετε πόνο ή ενόχληση, παρά μόνο μία αίσθηση δόνησης των μυών, δεν θα έχετε κοκκινίλες ή σημάδια, οπότε μπορείτε να γυρίσετε απευθείας στις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

Το κόστος της κάθε συνεδρίας είναι 100€ η συνεδρία και μπορείτε να έχετε μειωμένες τιμές για πακέτα συνεδριών.