Μεταμοντέρνα τιάρα για τη Nicole Richie και τη Rachel Bilson

Μεταμοντέρνα τιάρα για τη Nicole Richie και τη Rachel Bilson

Τα μαλλιά σας ζητάνε κάτι διαφορετικό. Δώστε το τους προσθέτοντας στο χτένισμα ότι και που οι celebrities.

Έχετε βασιλικές τάσεις; Δε χρειάζεται να τις κρύβετε απαραίτητα. Μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα με ένα στέμμα, μία τιάρα, μία πιο διακριτική κορδέλα που συνεχίζει και στο πίσω μέρος του κεφαλιού και θυμίζει όλα τα παραπάνω.

Απλά αφήστε τα μαλλιά σας ελεύθερα κάνοντας μία απλή χωρίστρα στη μέση, φέρτε τα μπροστά και κρατήστε τα στη θέση τους ενώ ταυτόχρονα τα στολίζετε τα με τη δική σας επιλογή.

Μπορεί να είναι πολύ εντυπωσιακή όπως αυτή της Nicole Richie που είναι γεμάτη λάμψη, πετράδια που τραβούν το φως πάνω τους και που δεν περνάνε απαρατήρητα με τίποτα! Μην πτοείστε αν τα δικά σας πετράδια δεν είναι αληθινά. Αρκεί να είναι εντυπωσιακά.

Αν πάλι, είστε πιο χαμηλών τόνων αλλά σας αρέσει αυτό το trend, ακολουθήστε το δρόμο που χάραξε η Rachel Bilson. Ενώ από μακριά νομίζει κανείς ότι φοράει μία απλή λεπτή κορδέλα, αν πλησιάσει κοντά φαίνεται η τρίτη γραμμή της κορδέλας της που μπαίνει πάνω ακριβώς στη χωρίστρα και φεύγει στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Σε αυτήν την περίπτωση η χωρίστρα σας πρέπει να είναι πολύ ίσια και πολύ αυστηρή.