So hot right now! Το ρουζ είναι τάση και έχουμε tips + κρεμώδη προϊόντα για super fresh looks

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
So hot right now! Το ρουζ είναι τάση και έχουμε tips + κρεμώδη προϊόντα για super fresh looks
Filippo Fortis/launchmetrics.com/spotlight

To ρουζ κυριαρχούσε όλο το καλοκαίρι και το ίδιο πρόκειται να ισχύσει και τον χειμώνα. Τα ροδαλά μάγουλα είναι must, και πιστεύουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να μοιραστούμε μαζί σου tips και προϊόντα για να αποκτήσεις τα πιο δροσερά μάγουλα που είχες ποτέ.

Το πόσο αγαπάμε το ρουζ εδώ στο beauty department το έχεις καταλάβει. Είναι το ένα προϊόν που προσωπικά (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), δεν αποχωρίζομαι. Seriously, προτιμώ να μου πάρεις το κονσίλερ και τη μάσκαρα, παρά το ρουζ μου. Την σεζόν που πέρασε λοιπόν, το ρουζ ήταν ο «βασιλιάς» του νεσεσέρ μας και δεν είχα καλύτερο. Σκέψου τον ενθουσιασμό μου όταν συνειδητοποίησα ότι, τα ροδαλά μάγουλα, θα είναι τάση και τον χειμώνα.

Ήταν πολύ μεγάλος προφανώς, αλλά δεν είμαστε εδώ για την προσωπική μου ερωτική εξομολόγηση προς τα ρουζ. Είμαστε εδώ για να δούμε πώς θα το φορέσουμε όλο τον χειμώνα. Αν θυμάσαι το sunburnt blush trend που «βγήκε» από το tik tok, τότε δεν χρειάζεται να σου πω πολλά. Αυτό ακριβώς θα κάνουμε και όταν πλέον θα πέσει η θερμοκρασία.

Genius! Για να αποκτήσεις τέλειες βλεφαρίδες χρειάζεσαι μία μάσκαρα και το σουτιέν σου

Θα μιμηθούμε ξανά το ηλιοκαμένο look που είχαμε υιοθετήσει το καλοκαίρι, μόνο που πλέον θα μοιάζουμε σα να γυρίσαμε από κάποιο ski trip. Θα το φορέσουμε ψηλά στα μήλα και τη ράχη της μύτης μας, και το αποτέλεσμα θα είναι super fresh. Σκέφτεσαι κάτι που θα μπορούσε να φωτίσει καλύτερα τα χλωμά πρόσωπα του χειμώνα; Εγώ όχι. Ας περάσουμε όμως σε κάτι πολύ σημαντικό.

Η σύσταση του ρουζ

Όπως ξέρεις, υπάρχουν κρεμώδη ρουζ και ρουζ σε μορφή πούδρας. Αυτό που χρειάζεσαι τον χειμώνα είναι ένα κρεμώδες ρουζ, που να γίνεται ένα με την επιδερμίδα, να προσδίδει λάμψη και ζουμερό αποτέλεσμα. Που θα τα βρεις; We’ve got you girl!

Badgley-Mischka-clp-S23-001.jpeg

Έχοντας εμμονή με το συγκεκριμένο προϊόν, είμαστε (και είμαι) σε θέση να γνωρίζουμε τα καλύτερα κρεμώδη ρουζ της αγοράς, και αναζητήσαμε ανάμεσά τους τις πιο κολακευτικές αποχρώσεις, που θα μεταμορφώσουν το χλωμό σου, χειμερινό πρόσωπο, σε super rosy και δροσερό, με ένα πέρασμα.

Κάνε ένα ακόμα scroll για να τα δεις όλα και μην ανησυχείς, οι αποχρώσεις ταιριάζουν σε ξανθές και μελαχρινές, σταρένιες ή και πολύ ανοιχτές, σε edgy κορίτσια ή και girly girls. Είπαμε we’ve got you και το εννοούμε. Enjoy queen…

Η Ελένη Μενεγάκη με το half up που θα κάνεις από τις πιο απλές στις πιο επίσημες περιστάσεις