Η Ελένη Μενεγάκη με το half up που θα κάνεις από τις πιο απλές στις πιο επίσημες περιστάσεις

Μαρία Ροδίτη
Η Ελένη Μενεγάκη με το half up που θα κάνεις από τις πιο απλές στις πιο επίσημες περιστάσεις

Η Ελένη Μενεγάκη θα σου δώσει το hair inspo που χρειάζεσαι για κάθε είδους εμφάνισή σου.

Καθημερινά αναζητάμε όλες χτενίσματα που να γίνονται γρήγορα – για να μη χάνουμε χρόνο και να μην καθυστερούμε στο γραφείο- αλλά που να είναι συγχρόνως και κομψά. Ένα από αυτά είναι και το half up hairstyle, το χτένισμα δηλαδή στο οποίο τα μισά μαλλιά είναι πιασμένα πάνω και τα άλλα μισά κάτω.

Αυτό επέλεξε και για πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, αλλά… with a twist. Για την ακρίβεια, η παρουσιάστρια του MEGA έκανε ένα half up που ταιριάζει στις πιο απλές μέχρι και τις πιο επίσημες περιστάσεις.

Copy the look: 10 φούξια κραγιόν για ν’ αντιγράψεις το μακιγιάζ της Ελένης Μενεγάκη

Το chic και εύκολο half up της Ελένης Μενεγάκη

Στην εκπομπή της Τετάρτης (14/9) η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε με total white σύνολο και ασημί πέδιλα, look το οποίο ολοκλήρωσε με το απόλυτο half up. Η 52χρονη παρουσιάστρια είχε τα μαλλιά της σε χαλαρούς κυματισμούς και τα έπιασε μισά πάνω και μισά κάτω.

https://www.instagram.com/p/Cicj9WWDQld

Το trick, όμως, που απογείωσε το χτένισμά της ήταν ο όγκος στο στεφάνι, δηλαδή στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Με αυτό το μυστικό το half up της Ελένης Μενεγάκη έγινε πιο νεανικό και fresh, αλλά και ιδανικό για κάθε ώρα της ημέρας και περίσταση. Είτε έχεις να πας σε γάμο ή βάπτιση αυτήν την περίοδο, είτε σε πάρτι, για καφέ ή ποτό με τις φίλες σου, μπορείς σε χρόνο dt να κάνεις αυτό το χτένισμα και να είσαι super chic.

Κάνε χαλαρούς κυματισμούς χωρίς… εργαλείο θερμότητας

Κι επειδή μπορεί να σκέφτεσαι ότι θα χρειαστείς ώρα για να κάνεις χαλαρούς κυματισμούς με εργαλείο θερμότητας το πρωί που ξυπνάς για τη δουλειά, σου έχω τη λύση. Και για να μην τρέχεις με το που σηκωθείς από το κρεβάτι να φτιάξεις τα μαλλιά, αλλά και για να μη φθείρεις την τρίχα, θα έχεις από το βράδυ κοιμηθεί με πλεξούδες.

Χώρισε τα μαλλιά σου στη μέση, πιάσε δύο μεγάλες πλεξούδες και κοιμήσου έτσι όλο το βράδυ. Το πρωί που θα ξυπνήσεις θα έχεις τα τέλεια waves και το μόνο που θα κάνεις είναι με ένα λαστιχάκι να πιάσεις half up.