Όλα «κομποζάρουν»

Όλα «κομποζάρουν»

Ακολουθήστε το παράδειγμα της Alessandra Ambrosio και συνδυάστε ρούχα, νύχια και στέκα στα μαλλιά.

Εκεί που το mix & match ήταν στα πάνω του, αρχίζει να διαφαίνεται –και έχει την τάση να κυριαρχήσει- μία συνήθεια από τα παλιά: οι συνδυασμοί που φτιάχνουν «σετ». Συνήθως είναι χρωματικοί συνδυασμοί ακολουθούν ένα χρώμα μόνο, αλλά μπορεί να έχουν σαν κεντρικό ένα χρώμα και να συνεχίζουν και με ριγέ ή εμπριμέ στις ίδιες αποχρώσεις.

Όλα αυτά όμως, δεν αφορούν τα ρούχα και τα αξεσουάρ της μόδας μόνο. Έχουν περάσει και στα αξεσουάρ της ομορφιάς, είτε αυτά είναι τα χρώματα στα νύχια, είτε είναι αξεσουάρ για τα μαλλιά, όπως κοκαλάκια, στέκες και τσιμπιδάκια.

Μία ακόμη πιο εξελιγμένη έκφραση του trend, όπως την είδαμε να τη φοράει η Alessandra Ambrosio, είναι ο συνδυασμός με δύο στέκες στα μαλλιά που –εννοείται- ακολουθούν τα χρώματα της όλης εμφάνισης και είναι συμπληρωματικές μεταξύ τους: Η μία μονόχρωμη, η άλλη ριγέ με το ίδιο βεραμάν στα βασικά της χρώματα.

Γι' αυτό δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου, αφού θα βρείτε στην αγορά στέκες που πωλούνται ανά δύο ή τρεις μαζί και έχουν συμπληρωματικά χρώματα. Φορέστε τις μαζί και το έχετε!