Το γονίδιο της νεότητας

Το γονίδιο της νεότητας

Κάποιες γυναίκες φαίνονται να μη γερνούν ποτέ! Ποιο είναι το μυστικό;

Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν γυναίκες που μοιάζουν πιο νέες από την ηλικία τους. Από ότι φαίνεται είναι απίστευτα τυχερές, Δεν είναι όμως, μόνο αυτό. Μια πρόσφατη έρευνα στην Ιταλία έδειξε ότι κάποιοι άνθρωποι που έζησαν πολλά χρόνια (περισσότερα από 100) με υγεία, είχαν έντονα ενεργό το γονίδιο της νεότητας. Ένα γονίδιο που έχουμε όλοι!

Οι επιστήμονες της Anew εμπνεύστηκαν από αυτή την έρευνα, που αποκάλυψε το μυστικό της μακροζωίας του ανθρώπου. Έτσι, η ομάδα έρευνας και εξέλιξης της Anew έπρεπε να μάθει αν αυτό το γονίδιο λειτουργούσε και για τα κύτταρα της επιδερμίδας και αν υπήρχε κάποια σύνδεση μεταξύ του γονιδίου και της επιδερμίδας.

H Avon βασίστηκε πάνω σε αυτή την έρευνα για να ανακαλύψει κάποια σύνδεση μεταξύ του γονιδίου της νεότητας και της επιδερμίδας. Στην πραγματικότητα, αυτό το ίδιο γονίδιο νεότητας που κρατά το σώμα μας υγιές, είναι αυτό που κάνει τα κύτταρα της επιδερμίδας να δείχνουν νεότερα. Η αύξηση στη δραστηριότητα αυτού του γονιδίου διεγείρει τις πρωτεΐνες που βοηθούν ώστε να δείχνουμε νεότεροι.

Βέβαια, με την πάροδο του χρόνου, η εμφάνιση του γονίδιου της νεότητας μειώνεται στην επιδερμίδα. Επίσης, μειώνεται με την ακτινοβολία των UVB (έκθεση στον ήλιο) και αλλάζει με την επίδραση του στρες.

Η Avon, μετά από αυτή την έρευνα, είναι η πρώτη με πατέντα στην τεχνολογία YouthGen™, σχεδιασμένη να διεγείρει το γονίδιο της νεότητας στα κύτταρα της επιδερμίδας ώστε να τα βοηθάει να δείχνουν νεότερα!