Oval layer: Το φιλαριστό κούρεμα που ταιριάζει σε όλες είναι ήδη viral στο TikTok

Μαρία Ροδίτη
Oval layer: Το φιλαριστό κούρεμα που ταιριάζει σε όλες είναι ήδη viral στο TikTok

Το oval layer ή αλλιώς το φιλαριστό οβάλ τρεντάρει στο TikTok και αναμένεται να είναι ανάμεσα στα top κουρέματα του 2023.

Mullet, shag, καρέ… Οι τάσεις στα κουρέματα δεν σταματούν πραγματικά ποτέ, όπως και η έμπνευση για αλλαγή στην εμφάνισή μας. Με την έλευση του 2023, ωστόσο, ένα άλλο κούρεμα έχει κάνει δυναμική είσοδο και ήδη έχει γίνει viral στο TikTok. Ποιο είναι αυτό; Το oval layer haircut ή αλλιώς το φιλαριστό οβάλ.

Το shag κούρεμα έχει 8 παραλλαγές και αποκλείεται να μη βρεις μία που να σου ταιριάζει

Τι είναι το oval layer κούρεμα

Το oval layer είναι ένα κούρεμα με φιλάρισμα, που πλαισιώνει το πρόσωπο. Στην ουσία, πρόκειται για ένα ασύμμετρο φιλάρισμα σε οβάλ σχήμα, όπου τα μαλλιά στρέφονται προς τα μέσα.

Είναι ιδανικό για μακριά ή μεσαίου μήκους μαλλιά, ενώ μπορεί πραγματικά να απογειωθεί και να αναδειχθεί καλύτερα συνδυαστικά με φράντζα.

Τα πλεονεκτήματα του oval layer κουρέματος και πώς θα πετύχεις το στυλ του μόνη σου

Τo oval layer haircut γλυκαίνει το οποιοδήποτε πρόσωπο, ενώ ταιριάζει σε διάφορα μήκη και υφές τρίχας. Δηλαδή, μπορείς να το κάνεις είτε έχεις σγουρά, είτε σπαστά, είτε ίσια μαλλιά.

oval_layer.jpg

Για να αναδείξεις, όμως, το στυλ του κουρέματος και μόνη σου- από τη στιγμή που θα φύγεις από το κομμωτήριο- πρέπει να κάνεις τα εξής: βάζε κάθε φορά μια κρέμα λείανσης στα μαλλιά για να είναι πιο λαμπερά και απαλά και όταν χρησιμοποιείς πιστολάκι, χρησιμοποίησε μαζί και μία βούρτσα τυλίγοντάς τη στα μαλλιά με φορά προς τα μέσα.

Αν, μάλιστα, έχεις πολύ πυκνά, σγουρά ή κυματιστά μαλλιά, επένδυσε σε μια ηλεκτρική βούρτσα για ακόμα πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα. Μη φύγεις! Συνέχισε στην gallery για να δεις παραδείγματα του oval layer κουρέματος, έτσι ώστε να έχεις τα απαραίτητα screenshots, που θα δείξεις στον κομμωτή σου.