To bronze της ερχόμενης Άνοιξης

To bronze της ερχόμενης Άνοιξης

Το μακιγιάζ για την ανοιξιάτικη συλλογή L'Wren Scott στην NYFW, ήταν έργο του Aaron De Mey της Lancôme.

Ο Aaron De Mey, Make-up Artistic Director της Lancôme, επιμελήθηκε το μακιγιάζ στο show για το Spring/Summer 2012 της σχεδιάστριας L'Wren Scott, στην New York Fashion Week και δημιούργησε μια super bronzed όψη της επιδερμίδας, με σοκολατί αποχρώσεις στα μάτια και soft bronze χείλη.

Στα μάτια χρησιμοποίησε το σκούρο καφέ μολύβι Le Crayon Khôl 02 brun στο πάνω και στο κάτω βλέφαρο στην γραμμή των βλεφαρίδων αλλά και στις πτυχές των βλεφάρων, το οποίο έσβησε και άπλωσε στις άκρες.

Τη γραμμή ακολούθησαν στη συνέχεια δύο καφέ σκιές από τις Ombre absolue, τις οποίες και πάλι ανάμιξε ώστε να δημιουργήσει τελικά ένα smoky look. Χρυσή σκιά με shimmer εφαρμόστηκε στην εσωτερική γωνία, ώστε να «βγάλει» τα μάτια προς τα έξω.

Οι βλεφαρίδες που δημιούργησε ο Aaron De Mey, ήταν χονδρές και άκαμπτες με πολλές στρώσεις από πολύ μαύρη μάσκαρα Hypnôse Drama Mascara in Black.

Ένα πέρασμα από το Star Bronzer intense 03, στα μήλα, τη μύτη, το πηγούνι και όλο το πρόσωπο έδωσε μία θερμή όψη στην επιδερμίδα.

Τα χείλη έγιναν ματ και μπρονζέ με το Le rouge absolue nu 205 και το La laque 210 για να δώσουν ένα ζεστό, θηλυκό φινίρισμα στο look.