Τρία σινιόν για τρεις διαφορετικούς οίκους μόδας

Τρία σινιόν για τρεις διαφορετικούς οίκους μόδας

Τρία διαφορετικά στυλ σε μαζεμένα μαλλιά, για τρεις διαφορετικούς οίκους, από την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου. Όλα τους είναι δημιουργίες του Guido, του Redken Creative Consultant, αλλά το καθένα έχει τη δική του ταυτότητα.

Για την Bottega Veneta δημιούργησε ένα υγρό σινιόν. «Η κολεξιόν της Bottega Veneta Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012 είναι σοφιστικέ, και αυτό που θέλαμε είναι να την ελαφρύνουμε με ένα εύκολο, σέξι, καλοκαιρινό hairstyle. Είναι εύκολο χωρίς περίπλοκα πράγματα και μπορεί κάθε γυναίκα να το δημιουργήσει μόνη της» είπε ο Guido που χρησιμοποίησε για τη δημιουργία του τα full frame 07 all-over volumizing mousse και All Soft Argan-6 Multi-care oil της Redken.

eni1
eni2
eni3

Για την Jil Sander o Guido δημιούργησε ένα διαχρονικό look. «Στο DNA της μάρκας, αυτό το hairdo το οποίο ανήκει σε μία πολύ πλούσια γυναίκα, φαίνεται τόσο τέλειο που πραγματικά δεν έχει εποχή. Θα μπορούσε να έρχεται από το μέλλον, αλλά επίσης, μπορεί να ανήκει στο παρελθόν. Είναι εμπνευσμένο από το 1950, αλλά ανήκει στα μοντέρνα στα μέσα του αιώνα που το καθιστούν πολύ δομημένο look. Το σχήμα και η υφή του μοιάζουν λες και έχουν κολλήσει!» δήλωσε ο Guido που χρησιμοποίησε για τη δημιουργία του τα rootful 06 root lifting spray και forceful 23 super strength finishing spray της Redken.

eni4
eni5
eni6

Για τους Dolce & Gabbana ο Guido προτίμησε ένα κλασικό twist. «Το look αυτό είναι πολύ ιταλιάνικο και εμπνευσμένο από την Sophia Loren. Τα μαλλιά μαζεύτηκαν χαλαρά πίσω σε ένα γαλλικό twist το οποίο μοιάζει λίγο σαν η γυναίκα που το έχει να χόρευε όλο το βράδυ. Είναι υπέροχο χωρίς κόπο» δήλωσε ο Guido που χρησιμοποίησε για να το φτιάξει τα thickening lotion 06 all-over body builder, tousle whip 04 soft texturizing cream-wax και fashion work 12 versatile working spray της Redken.

eni7
eni8
eni9