Πώς θα πετύχεις την τέλεια glossy ponytail σύμφωνα με τον hair expert Sam McKnight

Ευαγγελία Αλπίδου
Πώς θα πετύχεις την τέλεια glossy ponytail σύμφωνα με τον hair expert Sam McKnight

Τα μαλλιά σου θα μοιάζουν λες και βγήκες μόλις από τη θάλασσα.

«Απόλαυσε το styling των μαλλιών σου. Αν δεν βγουν όπως τα θέλεις μπορείς πάντα να τα χτενίσεις ή να τα λούσεις. Τα μαλλιά είναι το τέλειο αξεσουάρ για κάθε outfit και κάθε περίσταση. Διασκέδασέ το!» είχε πει ο hair expert, Sam McKnight σε μία συνέντευξή του στο Queen.gr.

Τα μαλλιά είναι η δύναμη της κάθε γυναίκας... Αν το καλοσκεφτείς κάθε φορά που φεύγουμε από το κομμωτήριο με χτενισμένα μαλλιά το πλατύ χαμόγελο φτάνει πάντα μέχρι τα αυτιά... Ήρθε η ώρα λοιπόν, να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και να δοκιμάσουμε stylings τα οποία θα απογειώσουν τα summer looks μας.

Glossy Glam Ponytail

hairbysammcknight_347557048_18298954498109616_4014910277799227282_n.jpg

@hairbysammcknight

Ο διάσημος hair expert, Sam McKnight πολλών celebrities του εξωτερικού και της αγαπημένης σε όλους πριγκίπισσας Diana, έρχεται να μας δείξει ένα super καλοκαιρινό χτένισμα το οποίο θα χαρίσει extra level στην κλασική αλογοουρά που είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα...

https://www.instagram.com/reel/CujxnwJIDcK/

Glossy ponytail! Slicked μαλλιά πιασμένα προς τα πίσω, θα μοιάζουν λες και βγήκες μόλις από τη θάλασσα. Η διαφορά που έχει η ponytail που μας δείχνει ο hair expert, Sam McKnight είναι ότι τα μαλλιά φαίνονται συνεχώς λεία και λαμπερά. Στο τελείωμα ο Sam McKnight, δημιουργεί μία braid η οποία χαρίζει μία πιο funky πινελιά στο look, ενώ στο σημείο που πιάνει τα μαλλιά με μία μικρή silky τούφα κρύβει το λαστιχάκι, -δίνοντας την εντύπωση, ότι είναι πιασμένα ΜΟΝΟ με την τούφα- δημιουργώντας ένα απίστευτα chic αποτέλεσμα.

Το χτένισμα που μπορείς να πετύχεις μέσα σε λίγα λεπτά

hairbysammcknight_349604424_18298954441109616_7733198022389275431_n.jpg

@hairbysammcknight

Για να δημιουργήσεις αυτό το glossy-wet look, θα χρειαστεί να τραβήξεις τα μαλλιά ίσια προς τα πίσω και στη συνέχεια να προσθέσεις ένα σπρέι μαλλιών με έλαια, ή ακόμη κι έναν ορό λάμψης. Έτσι μέσα σε λίγα λεπτά έχεις πετύχει το πιο λαμπερό glossy look.
Extra tip: Για να πετύχεις το τέλειο χτένισμα έτσι όπως το έχεις ονειρευτεί, ο Sam McKnight είχε πει...

«Ένα tip για να κρατήσει το χτένισμα όποιος και αν είναι ο τύπος των μαλλιών σου, είναι να χρησιμοποιείς λακ παράλληλα με τα θερμά εργαλεία.»

Το συγκεκριμένο χτένισμα μπορείς να το επιλέξεις από το πρωί έως το βράδυ και το συμαντικότερο... Με οποιοδήποτε summer outfit! Εσύ, θα το δοκιμάσεις;