Summer glossy glam! Το μακιγιάζ που θα σε κάνει να ακτινοβολείς όσο και αν ανέβει η θερμοκρασία

Ευαγγελία Αλπίδου
Summer glossy glam! Το μακιγιάζ που θα σε κάνει να ακτινοβολείς όσο και αν ανέβει η θερμοκρασία
Filippo Fortis/launchmetrics.com/spotlight

Αυτό είναι το πιο fresh μακιγιάζ που θα κάνει την επιδερμίδα σου να μοιάζει αψεγάδιαστη.

Δύο πράγματα είναι αυτά που φοβόμαστε όλες οι γυναίκες τους καλοκαιρινούς μήνες... Να μην λιώσει το μακιγιάζ και να μην χαλάσει το χτένισμά μας. Η υγρασία και οι υψηλές θερμοκρασίες είναι οι αιώνιοι εχθροί μας. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να πτοούμαστε, για όλα υπάρχει μία λύση! Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για το μακιγιάζ... Και συγκεκριμένα, πώς θα πετύχουμε το απόλυτο glossy glam μακιγιάζ που θα μας κάνει να ακτινοβολούμε ακόμη κι όταν η θερμοκρασία πιάσει κόκκινο.

Glossy Glam Beauty Look

Elie-Saab-HC-bks-S23-020.jpg

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Για να πετύχεις ένα ανάλαφρο, δροσερό και φρέσκο μακιγιάζ θα πρέπει τις βαριές υφές και στρώσεις που χρησιμοποιούσες τους χειμερινούς μήνες να τις αφήσεις στο συρτάρι του boudoir σου. Το καλοκαίρι η επιδερμίδα έχει ανάγκη από απαλές και λεπτές υφές, οι οποίες θα την βοηθήσουν να αναπνέει σωστά και κυρίως θα της προσφέρουν την ενυδάτωση που έχει ανάγκη μέσα στη μέρα.

Lanvin-bbt-S22-017.jpg

Το μυστικό για να ακτινοβολείς από μακριά

Για να δημιουργήσεις μία super glam βάση, μπορείς να προσθέσεις μέσα στο foundation λίγο από το υγρό highlighter. Ο συνδυασμός αυτός, θα κάνει την επιδερμίδα του προσώπου σου να λάμπει από μακριά. Γενικά, το highlighter θα είναι το key item που θα έχεις συνεχώς μέσα στο νεσεσέρ σου, αφού πέρα από τη βάση και τα ζυγωματικά, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να φωτίσεις το βλέμμα σου. Χρησιμοποίησέ το σαν σκιά και να είσαι σίγουρη, ότι τα μάτια σου θα φαίνονται ακόμη πιο μεγάλα και σαγηνευτικά. Αναλόγως, τον τόνο της επιδερμίδας σου μπορείς να επιλέξεις είτε silver, είτε χρυσές αποχρώσεις, είτε ακόμη και να blendάρεις και τις δύο μαζί.

Τα lip glosses, θα κάνουν τα χείλη σου να φαίνονται συνεχώς ζουμερά κι ενυδατωμένα, ενώ ένα extra tip για glossy eyeshadows είναι να προσθέσεις πάνω από τη σκιά στο κινητό βλέφαρο λίγο από το διάφανο lipstick σου. What? Κι όμως, το αποτέλεσμα θα είναι super glam και φυσικό! Τέλος, για να απογειώσεις ένα τέτοιο μακιγιάζ, επίλεξε ένα wet look το οποίο θα κάνει την εμφάνισή σου ακόμη πιο fresh και ζωντανή. Ακόμη το σκέφτεσαι;

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και βρες μερικά beauty products, τα οποία θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το απόλυτο summer glossy glam makeup.

Shopping Time: