Γνωρίστε την αρωματοθεραπεία και την οργανική ομορφιά

Γνωρίστε την αρωματοθεραπεία και την οργανική ομορφιά

Αν θέλετε να μάθετε καινούρια πράγματα παρακολουθήστε τα σεμινάρια που οργανώνει η Neal' s Yard Remedies.

Παρακολουθώντας τα σεμινάρια αρωματοθεραπείας και την οργανικής ομορφιάς της Neal' s Yard Remedies στον πολυχώρο Parapera, θα μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε τη δική σας προσωπική οργανική σειρά περιποίησης ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας, και χρησιμοποιώντας αιθέρια έλαια, βότανα και πιστοποιημένες οργανικές πρώτες ύλες.

Θα μάθετε τα μυστικά της αρωματοθεραπείας και πώς να φροντίζετε φυσικά εσάς και το μωρό σας και θα ανοιχτούν καινούριοι ορίζοντες για σας σε ένα πεδίο που η Neal' s Yard Remedies, γνωρίζει καλά.

Σε ένα κύκλο τριών σεμιναρίων καταξιωμένοι εισηγητές από το χώρο της ιατρικής, της αρωματοθεραπείας και της εναλλακτικής αισθητικής θα σας μυήσουν στον κόσμο της οργανικής υγείας και ομορφιάς τον Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Το πρώτο με θέμα Αρωματοθεραπεία και Οργανική Ομορφιά πραγματοποιείται στις 8/10 κι εκεί θα ανακαλύψετε τα top 5 συστατικά/αιθέρια έλαια και τη δράση τους στην ομορφιά και την υγεία, τις βασικές αρχές μίξης αιθέριων ελαίων και εύκολες συνταγές αρωματοθεραπείας.

Δηλώστε συμμετοχή στο 210 6729 158 ή στο www.organicbeauty.gr