Φόρος τιμής στη θηλυκότητα

Φόρος τιμής στη θηλυκότητα

Οι τάσεις θέλουν τη θηλυκότητα να είναι έντονη παντού: στα μαλλιά, στο μακιγιάζ και στα αρώματα.

Ο οίκος αρωμάτων Annick Goutal, συνεχίζει να καθοδηγείται από την ίδια θέληση να κρατήσει το όνειρο της γυναίκας που δημιουργεί τα αρώματα και να το κάνει πραγματικότητα, ακόμη και μετά από τριάντα χρόνια από την ημέρα δημιουργίας του.

Όλα ξεκίνησαν από ένα μοναδικό δώρο, που χάρισε η συγγραφέας και νομπελίστας Colette στην Annick Goutal κάποια στιγμή στο παρελθόν. Ένα μικρό σκυρόδεμα, το οποίο βρίσκεται στα γραφεία της εταιρείας Annick Goutal. Ένα ξυλώδες και διαχρονικό άρωμα αναδυόταν από αυτό το αντικείμενο, το οποίο διατηρήθηκε για πολλά χρόνια. Αυτό το άρωμα έφερνε στην Camille παιδικές αναμνήσεις από κλασσικές χολιγουντιανές ταινίες. Προκλητικά σατέν, λεπτές δαντέλες. Γυναίκες ηθοποιοί με τα ψιλά γάντια και τα κατακόκκινα χείλη, καθώς και η ανάμνηση από την μητέρα της σε στιγμές που ετοιμαζόταν για μια απογευματινή έξοδο.

Όπως λοιπόν η Annick αφιέρωσε το άρωμα Petite Chérie στην κόρη της, τώρα ήρθε η σειρά της Camille να αποδώσει φόρο τιμής στην διαχρονική ομορφιά της μητέρας της, χρησιμοποιώντας ένα κολάζ από εμπνεύσεις που σύλλεξε μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι, η Isabelle Doyen και η Camille Goutal δημιούργησαν ένα νέο άρωμα διατηρώντας πάντα την αυθεντικότητα του Οίκου και ενσαρκώνοντας για μία ακόμη φορά τη θηλυκότητα.

Ένα όνομα για να τη θυμάται, Mon Parfum Chéri, par Camille. Αληθινά κομψό, το Mon Parfum Chéri, par Camille είναι μία μοναδική οσφρητική δημιουργία που ανεβάζει όλα τα δεδομένα των μεγάλων επιθυμιών σε υψηλότερα επίπεδα, όπως ένα ζευγάρι ψηλά τακούνια ή ένα βαθύ ντεκολτέ.