Στέκα: Ήρθε για να μείνει

Στέκα: Ήρθε για να μείνει

Ένα αντικείμενο χρηστικό και όμορφο μαζί, που φέτος έγινε και μοδάτο.

Όλες κάποια στιγμή έχουμε φορέσει μία στέκα. Μπορεί να ήταν πολλά χρόνια πριν, -όχι απαραίτητα-, μπορεί να ήταν πολύ λεπτή σαν μία μεταλλική κλωστή σχεδόν και να μην φαινόταν καν από μακριά ή να ήταν τόσο φαρδιά που έμοιαζε με μαντήλι!

Όπως και να' χει, είναι σε όλες μας οικείες και αυτή τη σεζόν μπορούμε να τις φορέσουμε περήφανα. Ανήκουν στα trends της εποχής και καλύπτουν κάθε γούστο για κάθε ώρα και κάθε εμφάνιση.

Βέβαια, δεν παύει ποτέ να είναι χρηστικό αντικείμενο, αφού κρατάει τα μαλλιά τα θέση τους και αφήνει το πρόσωπο καθαρό και ακάλυπτο. Ανάλογα, όμως με το χρώμα, το μέγεθος και το σχέδιο που επιλέγετε μπορεί να είναι ένα δυνατό στοιχείο του στυλ σας και να παίζει κυρίως «διακοσμητικό» ρόλο.

Μην βιαστείτε να σκεφτείτε ότι δεν θα πηγαίνατε κάπου επίσημα με στέκα στα μαλλιά. Αρκεί να κοιτάξετε τη φωτογραφία και θα δείτε ότι με λίγο κρεπάρισμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού ο ρόλος της στέκας αλλάζει. Αν μάλιστα, φορέσετε κάποια με φτερά, λουλούδια, πούλιες, τότε η εμφάνιση σας είναι σίγουρα βραδινή.

Το μόνο που πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε τη στέκα σας, είναι να μην είναι πολύ σφιχτή και σας πιέζει στα πλαϊνά, γιατί θα σας δημιουργήσει πονοκέφαλο. Επίσης, αν τα μαλλιά σας είναι πολύ ίσια και γυαλιστερά προτιμήστε κάποια που να έχει δοντάκια και να πιάνει πάνω τους για να μη γλιστράει και σας φεύγει συνεχώς.