Gifts full of wonders: Η λάμψη των γιορτών στα μαλλιά σου

Gifts full of wonders: Η λάμψη των γιορτών στα μαλλιά σου

Μην μας ρωτήσεις πότε έφτασαν -σχεδόν- τα Χριστούγεννα, γιατί δεν θα μπορέσουμε να σου δώσουμε σαφή απάντηση.

Τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά η λάμψη στα μαλλιά επιβάλλεται και έχουμε μικρά… «θαύματα» που θα τη χαρίσουν σε εμάς, αλλά και στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Μην μας ρωτήσεις πότε έφτασαν -σχεδόν- τα Χριστούγεννα, γιατί δεν θα μπορέσουμε να σου δώσουμε σαφή απάντηση. Κι όμως, παρόλο που ο καιρός είναι ακόμη καλός, τα καταστήματα έχουν γεμίσει στολίδια και η ατμόσφαιρα μυρίζει… Χριστούγεννα. Όπως αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, και εμείς εδώ στο beauty department, έχουμε αρχίσει να ασχολούμαστε εντατικά με τις γιορτές. Αναζητούμε τα τέλεια γιορτινά looks, τα προϊόντα «κλειδί» που θα μας βοηθήσουν να τα πετύχουμε και φυσικά συγκεντρώνουμε προτάσεις δώρων για κάθε γυναίκα της ζωής μας. Το θέμα μας σήμερα όμως είναι τα μαλλιά!

Τα μαλλιά που, στις γιορτές, επιβάλλεται να είναι ιδιαιτέρως λαμπερά, με όγκο και κίνηση. Πώς θα καταφέρουμε όλα τα παραπάνω; Με τη βοήθεια μικρών, Χριστουγεννιάτικων «θαυμάτων»… Βλέπεις, τα Χριστούγεννα δεν είμαστε ποτέ μόνες μας. Η αγαπημένη μας Moroccanoil δουλεύει πιο εντατικά και από τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη, προκειμένου να μας χαρίσει επιλογές που θα μεταφέρουν τη λάμψη των γιορτών στα μαλλιά μας. Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις τις χριστουγεννιάτικες Moroccanoil συλλογές οι οποίες είναι γεμάτες wonders και αστερόσκονη; Υπάρχουν δύο διαθέσιμες εκδοχές: Τα Luminous Wonders Sets και τα Deluxe Woders Wonders Sets!

image002.jpg

Luminous Wonders Sets

Τα Χριστουγεννιάτικα σετ περιποίησης Luminous Wonders της Moroccanoil έχουν στόχο να γεμίσουν τα μαλλιά σου ενυδάτωση και όγκο, να επανορθώσουν τη φθορά και να φροντίσουν σε βάθος το χρώμα τους. Έτσι θα αποκτήσεις τα πιο λαμπερά μαλλιά που είχες ποτέ, και θα κάνεις στους αγαπημένους σου ένα υπέροχα γιορτινό δώρο, ώστε και εκείνοι να αποκτήσουν τη λάμψη των γιορτών στα μαλλιά τους.

Τα 4 σετ είναι τα εξής: Luminous Wonders Hydration για απόλυτη ενυδάτωση και λάμψη, Luminous Wonders Color Care για εκτυφλωτικό χρώμα μετά από κάθε λούσιμο, Luminous Wonders Repair για επανόρθωση και δύναμη στα μαλλιά και Luminous Wonders Volume για XL όγκο! Κάθε σετ περιέχει ένα full size shampoo και conditioner της αντίστοιχης σειράς, μία κρέμα χεριών με το εμβληματικό άρωμα του οίκου σε κανονικό μέγεθος, αλλά και το θρυλικό Moroccanoil Treatment σε travel size

Διαλέξαμε για εσένα μερικά χτενίσματα τα οποία μπορείς να κάνεις για όλα σου τα γιορτινά events αν επιλέξεις ένα από τα Luminous Wonders Sets. Δες τα στην gallery που ακολουθεί!

Τα παρακάτω θα μπουν μέσα σε gallery:

Luminous Wonders Hydration! Είναι το ιδανικό δώρο για τον εαυτό σου, αλλά και για κάθε γυναίκα της ζωής σου που έχει ανάγκη από ενυδάτωση και λάμψη στα μαλλιά της αυτές τις γιορτές.

1700132251266-793665623-image003.jpg

Ένα λook look όλο λάμψη! Για αυτό το χτένισμα, τα μαλλιά σου θα πρέπει αν να είναι πλήρως ενυδατωμένα και υγιή! Με το Moroccanoil treatment μάλιστα θα μπορέσεις να δώσεις τη λάμψη που απαιτεί το look σου χωρίς να έχεις ένα «βαρύ» και άκαμπτο αποτέλεσμα.

Luminous Wonders Color Care! Είναι το ιδανικό δώρο για εσένα ή για όποια γυναίκα της ζωής σου έχει βαμμένα μαλλιά, και θέλει να διατηρήσει το χρώμα της λαμπερό από τώρα ως και το νέο έτος!

image004.jpg

Ένα τόσο ανάλαφρο και chic χτένισμα χρειάζεται σωστή φροντίδα χρώματος για να αναδειχθεί περισσότερο.

1700132449031-705391579-image005.jpg

Luminous Wonders Volume! Είναι το ιδανικό δώρο για εσένα αν έχεις λεπτά και άτονα μαλλιά αλλά και για κάθε γυναίκα στην οποία θέλεις να δωρίσεις λάμψη και όγκο αυτές τις γιορτές.

image006.jpg

XL όγκος! Για ένα σούπερ γιορτινό χτένισμα, δεν έχεις παρά να χαρίσεις στα μαλλιά σου όγκο.

1700132570983-202623095-image007.jpg

Luminous Wonders Repair! Είναι το ιδανικό δώρο για τον εαυτό σου, αν δεν έχεις φερθεί καλά στα μαλλιά σου, αλλά και για τα αγαπημένα σου κορίτσια (και γυναίκες) που έχουν ανάγκη από extra περιποίηση και λάμψη στα μαλλιά τους.

1700132589833-793089379-image006.jpg

Υπέροχο up do! Για ένα look γεμάτη λάμψη και δύναμη τα μαλλιά σου απαιτούν εντατική επανόρθωση και βαθιά φροντίδα!

1700132598152-34468132-image009.jpg

Deluxe wonders για λάμψη όπου και αν βρίσκεσαι

image010.jpg

Και για να έχεις παντού μαζί σου τη λάμψη των Χριστουγέννων, αλλά και να τη χαρίσεις απλόχερα σε όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα, η Moroccanoil δημιούργησε το σετ Deluxe Wonders Original και Deluxe Wonders Light! Κάθε box περιέχει από ένα Moroccanoil Brumes du Maroc Fragrance Mist για Μαλλιά & Σώμα σε συσκευασία ταξιδιού, και ένα Moroccanoil Treatment Original και Light σε travel size.

1700132632429-76907779-image011.jpg

Είναι τα τέλεια δώρα για κάθε secret Santa και φυσικά ό,τι πρέπει για να γεμίσεις τις κάλτσες των αγαπημένων σου που σιγά-σιγά θα κρεμαστούν μπροστά από το τζάκι. Ανακάλυψέ τα όλα σε κομμωτήρια, επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης, SPA και στο διαδίκτυο και μην παραλείψεις να ακολουθήσεις τα επίσημα accounts στο Instagram: @moroccanoil @moroccanoileu