Εκτός από το δέντρο, στόλισε και τo manicure με nail arts γεμάτα x-mas trees

Ευαγγελία Αλπίδου

Μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα γεμίζουν με glitter και στρας τα νύχια και κάνουν το manicure να γίνεται ένα με τα χουχουλιάρικα πουλόβερ της σεζόν.

Μπορεί να έχουν μείνει 14 μέρες για τα Χριστούγεννα, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς κόσμος που δεν έχει στολίσει για τις γιορτές. -Η αλήθεια είναι πως δεν είναι και η πιο εύκολη διαδικασία. Για αρχή, πρέπει να καθαρίσεις πρώτα όλο το σπίτι, να κατεβάσεις το δέντρο και τα εκατοντάδες στολίδια με χρυσόσκονες και στρας τα οποία θα γεμίσουν πάλι όλο το σπίτι -που πριν λίγο καθάρισες-. Εντάξει, μπορεί να μην ακούγεται εύκολο, αλλά στην πραγματικότητα είναι μία πολύ ευχάριστη διαδικασία που σε βάζει αμέσως σε γιορτινό mood και στου φτιάχνει τη διάθεση, ειδικά όταν είσαι μαζί με φίλους και με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Η Κυριακή, όμως, είναι αφιερωμένη στα νύχια. Έχεις σκεφτεί ότι όπως στολίζεις το σαλόνι σου με το χριστουγεννιάτικο δέντρο, μπορείς να στολίσεις και το manicure σου με nail arts γεμάτα x-mas trees; Ναι, κι όμως γίνεται! Οι nail experts, έχουν γεμίσει τη ροή μας στα social media με τα πιο festive και ευφάνταστα σχέδια που έχεις δει ποτέ στο manicure. Μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα γεμίζουν με glitter και στρας τα νύχια και κάνουν το manicure να γίνεται ένα με τα χουχουλιάρικα πουλόβερ της σεζόν.

Φτιάξε καφέ και έλα να δεις τα πιο festive manicure

Εκτός από κλασικό πράσινο χρώμα, μπορείς να επιλέξεις χρυσές ή ασημένιες λεπτομέρειες και να κάνεις το manicure να ακτινοβολεί από μακριά. Μάξιμαλ και μίνιμαλ σχέδια για όλα τα γούστα θα διακοσμήσουν τέλεια τόσο τα κοντά όσο και τα μακριά νύχια. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επιλέξεις το x-mas tree που θα στολίσεις το manicure σου.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις αγαπημένες μας επιλογές. Συνέχισε να scrollάρεις, βρες το αγαπημένο σου festive nail art και κλείσε το επόμενο ραντεβού στην μανικιουρίστ σου.