Το πιο αρχοντικό μήλο της συλλογής DKNY Delicious

Το πιο αρχοντικό μήλο της συλλογής DKNY Delicious

Ένα ξεχωριστό μπουκάλι γεμάτο πολύτιμες πέτρες, που θα πωληθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς,

Η DKNY Fragrance συνεργάστηκε με τον διάσημο σχεδιαστή κοσμημάτων Martin Katz για να δημιουργήσουν το πρώτο στον κόσμο μπουκάλι των εκατομμυρίων. Δίνοντας μια άλλη διάσταση στα πλούσια και αστραφτερά αρώματα του νέου DKNY Golden Delicious Eau de Parfum, το φιαλίδιο σε σχήμα μήλου έχει διακοσμηθεί με σπάνια πετράδια και θα γυρίσει τον κόσμο σε μια μοναδική περιοδεία με τελικό σταθμό τη σελίδα της DKNY στο Facebook, όπου θα διατεθεί προς πώληση, τα έσοδα από την οποία θα προσφερθούν στην Action Against Hunger – μία διεθνή ανθρωπιστική οργάνωση που αγωνίζεται για τον τερματισμό της πείνας στον κόσμο.

Το DKNY Golden Delicious Million Dollar Fragrance Bottle είναι κατασκευασμένο από αστραφτερό κίτρινο και λευκό χρυσό 14 καρατίων και έχει επάνω του 2.700 Στρογγυλά Λευκά Μπριγιάν Διαμάντια βάρους 15,17 καρατίων και 183 Χρυσοκίτρινα Ζαφείρια βάρους 2,28 καρατίων που σχηματίζουν ένα ψηφιδωτό σε λευκό χρυσό 14 καρατίων απεικονίζοντας τον ορίζοντα του Μανχάταν, το σήμα κατατεθέν της DKNY. Ένα άψογο Διαμάντι Vivid Yellow Canary κοσμεί το «καπάκι» του μπουκαλιού μαζί με το λογότυπο DKNY Golden Delicious σε σχήμα οβάλ διαμαντιού.

Το Μήλο βρίσκεται επάνω σε μια βάση που αποτελείται από δύο στρώματα εξαιρετικά καθαρού γυαλιού «water white», μεταξύ των οποίων οι ήπειροι της Γης σχηματίζονται από χρυσό 14 καρατίων και κοσμούνται από πολύτιμες πέτρες τοποθετημένες πάνω στις χώρες από τις οποίες προέρχονται.

Υπάρχουν 2.909 πολύτιμες πέτρες από όλον τον κόσμο, μεταξύ των οποίων: ένας Τυρκουάζ Τουρμαλίνης Παραΐμπα 1,65 καρατίων από τη Βραζιλία, ένα Οβάλ Ζαφείρι Καμποσόν 7,18 καρατίων από τη Σρι Λάνκα, 15 Στρογγυλά Vivid Pink Μπριγιάν Διαμάντια βάρους 1,28 καρατίων από την Αυστραλία, 4 Στρογγυλά Διαμάντια Rose Cut βάρους 0,32 καρατίων, ένα Ρουμπίνι Οβάλ Κοπής 3,07 καρατίων και ένα Αχλαδόσχημο Διαμάντι Rose Cut 4,03 καρατίων.

Ο Martin Katz –του οποίου τα αστραφτερά κοσμήματα παρελαύνουν συχνά πάνω στο κόκκινο χαλί– τοποθέτησε προσωπικά την κάθε πέτρα ώστε να δημιουργήσει το σχέδιο του ορίζοντα της Νέας Υόρκης. Η διαδικασία αυτή πήρε σχεδόν 1.500 ώρες δουλειάς, κάνοντας αυτό το «μήλο» το πιο αρχοντικό της συλλογής DKNY Delicious.

Το DKNY Million Dollar Bottle θα παρουσιαστεί σε όλον τον κόσμο, από το Λονδίνο ως το Μεξικό και τη Μαλαισία. Οι λάτρεις των αρωμάτων θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα αποκαλυπτήρια αυτού του εκθαμβωτικού, μοναδικού μπουκαλιού και θα μπορούν να παρακολουθούν την πορεία του καθώς θα ταξιδεύει τον κόσμο μέσω της εφαρμογής του DKNY Fragrances Core Club στο Facebook. Όταν ολοκληρωθεί η περιοδεία, το Million Dollar bottle δεν θα κλειδωθεί στο θησαυροφυλάκιο της DKNY – θα διατεθεί προς πώληση στους θαυμαστές του και τα έσοδα θα προσφερθούν στη διεθνή ανθρωπιστική οργάνωση Action Against Hunger.

Η DKNY θεωρεί τιμή της να συμμετέχει στην ευαισθητοποίηση για τη μάχη κατά της πείνας. Με πάνω από 30 χρόνια πείρας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως ένοπλες συγκρούσεις, φυσικές καταστροφές και χρόνιες ελλείψεις τροφίμων, η Action Against Hunger εργάζεται για να εξασφαλίσει σε κοινότητες πρόσβαση σε ασφαλές πόσιμο νερό και βιώσιμες λύσεις στο πρόβλημα της πείνας. Τα προγράμματα της οργάνωσης σώζουν ζωές σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλον τον κόσμο και βοηθούν γύρω στα πέντε εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο.