Στολίδια στα μαλλιά: Από την πασαρέλα στις celebrities

Στολίδια στα μαλλιά: Από την πασαρέλα στις celebrities

Όπως κι αν είναι τα μαλλιά σας, σας παίρνει να βάλετε ένα μικρό ή μεγάλο στοιχείο για να τους δώσετε μία διαφορετική εικόνα.

Φαντασία να έχετε κι όλα επιτρέπονται. Μαλλιά μαζεμένα σε κότσο φουσκωμένα στην κορυφή, όπως αυτά της Lady Gaga ή μαζεμένα σε κοτσίδες που μπλέκονται μεταξύ τους, όπως τις είδαμε σε catwalk ή ελεύθερα και πλούσια όπως τα προτιμούν πολλές celebrities. Όπως κι αν είναι, τολμήστε να τους βάλετε κάτι ακόμη και να εμπλουτίσετε την εμφάνιση σας.

Επιλέξτε μία φαρδιά κορδέλα και δέστε την γύρω από το κεφάλι σας αφήνοντας τον όγκο των μαλλιών να κερδίζει τις εντυπώσεις. Για πιο διακριτικές εμφανίσες βάλτε μία λεπτή στέκα με μαργαριταράκια και για πιο hip εμφανίσεις δέστε ένα μεγάλο μαντήλι που θα δημιουργήσει πολύ όγκο και θα είναι το πιο έντονο στοιχείο των μαλλιών.

Αν πάλι, θέλετε κάτι πιο μεγάλο και πιο εντυπωσιακό μην γελιέστε νομίζοντας ότι τα λουλούδια είναι μόνο για το καλοκαίρι! Βάλτε τα στο πλάι των μαλλιών και χρησιμοπιήστε σαν πιαστράκια ή σαν διακοσμητικά και μόνο. Ότι θέλετε! Μία πρωτότυπη ιδέα είναι να τα βάλετε πάνω στις κοτσίδες σας στο πίσω μέρος των μαλλιών. Σε αυτήν την περίπτωση ξεχάστε την μινιμαλιστική διάθεση. Βάλτε πολλά!