Girl Crush: Η Victoria Beckham έχει «εμμονή» με τα eye patches και τα nude κραγιόν

Ευαγγελία Αλπίδου
Girl Crush: Η Victoria Beckham έχει «εμμονή» με τα eye patches και τα nude κραγιόν

Η ισιωτική μαλλιών βρίσκεται πάντα σε μία travel έκδοση στην τσάντα της. Έτσι, λέει αντίο στις bad hair days!

Η Victoria Beckham, είναι για τις περισσότερες γυναίκες στον κόσμο το αγαπημένο fashion icon. Η σχεδιάστρια μόδας και τραγουδίστρια εκτός από τη συλλογή ρούχων της, δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια και στον χώρο της ομορφιάς, δημιουργώντας το δικό της luxury beauty & skincare brand. Για εμάς εδώ στο beauty department του Queen είναι ένα απόλυτο beauty icon από το οποίο κλέβουμε καθημερινά ιδέες και tips για την καθημερινότητά μας. Η Victoria, είναι μία γυναίκα που ξέρει να αγαπάει και να περιποιείται τον εαυτό της. Από τότε που τη θυμόμαστε στις αείμνηστες «Spice Girls» μέχρι και σήμερα παραμένει ίδια. Εκθαμβωτική!

Αυτά είναι τα δύο προϊόντα που δεν αποχωρίζεται η Zendaya, όχι δεν είναι το lip gloss

https://www.instagram.com/p/C14k8mrok5p/

Αποφασίσαμε, λοιπόν, να μάθουμε τα πάντα για τη ρουτίνα περιποίησης και ομορφιάς της που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια. Ποια είναι τα αγαπημένα της προϊόντα; Με ποιο beauty item έχει «εμμονή;» Και πολλά άλλα ακόμα beauty secrets που μετά από αρκετή έρευνα και μέσα από συνεντεύξεις της που έχει δώσει η ίδια σε περιοδικά του εξωτερικού, συγκεντρώσαμε παρακάτω... Το Girl Crush, αυτής της εβδομάδας είναι η Victoria Beckham.

Όλα τα μυστικά ομορφιάς της Victoria Beckham

Snapinsta.app_437909335_728592786105906_4020786506608109735_n_1080.jpg

@victoriabeckham

H Victoria έχει «εμμονή» με τα eye pathes

Κι όμως! Δεν είναι ούτε το concealer ούτε η κρέμα ματιών! Το προϊόν με το οποίο έχει «εμμονή» το αγαπημένο beauty icon είναι τα eye patches. Οι μάσκες ματιών τοποθετούνται κάτω από τα μάτια και σε μόλις 10 λεπτά οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο είναι παρελθόν! Το δέρμα κάτω από την περιοχή των ματιών είναι πάρα πολύ λεπτό και ευαίσθητο με αποτέλεσμα η παραμικρή κούραση να φαίνεται. Οι μάσκες ματιών ενυδατώνουν σε βάθος και χαρίζουν ένα φωτεινό βλέμμα σε χρόνο ρεκόρ. Η Victoria τους χρησιμοποιεί καθημερινά πριν το πρωινό μακιγιάζ της.

5 beauty stars στέλνουν το δικό τους μήνυμα για έναν κόσμο ισότητας και συμπερίληψης

Το nude κραγιόν είναι το αγαπημένο της χρώμα

Η Victoria Beckham, φημίζεται για το elegant στιλ και την clean girl αισθητική της. Όπως στα outfits της επιλέγει πάντα timeless κομμάτια έτσι και στο μακιγιάζ της επιλέγει διαχρονικά χρώματα που αναδεικνύουν φυσικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Το nude κραγιόν είναι το χρώμα που κάνει τα χείλη να φαίνονται όλη την ώρα ζουμερά. Ωστόσο, πριν εφαρμόσει το κραγιόν επάνω στα χείλη της το lip scrub και το nude μολύβι -για το περίγραμμα- είναι τα βήματα που δεν ξεχνάει ποτέ στο μακιγιάζ της.

Snapinsta.app_348572084_924831791940887_3720577397922934374_n_1080.jpg

@victoriabeckham

Έχει πάντα μαζί της στα ταξίδια μία ισιωτική μαλλιών

Η Victoria θέλει να έχει συνεχώς τα πιο περιποιημένα μαλλιά, γι' αυτό έχει πάντα στην τσάντα της σε travel συσκευασία μία ισιωτική, με την οποία δημιουργεί τα πιο iconic hairstyles. Έτσι, η αγαπημένη σχεδιάστρια και επιχειρηματίας ξέρει να λέει bye bye στις bad hair days της.

Ορκίζεται στο facial massage

Το facial massage είναι ένα από τα αγαπημένα step στη ρουτίνα περιποίησής της. Το μασάζ βελτιώνει τη ροή της κυκλοφορίας του αίματος στα αγγεία του προσώπου, βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων της skincare routine, ενώ παράλληλα χαρίζει μία σφριγηλή όψη στην επιδερμίδα. Ένα φυσικό lift up!

Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι θα εντάξουμε κι εμείς το μασάζ προσώπου στην καθημερινότητά μας! Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Victoria Beckham είναι το απόλυτο Girl Crush όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο για εμάς, αλλά για τις περισσότερες γυναίκες στον κόσμο. Είναι φυσική, λαμπερή και ο εαυτός της. Την επόμενη εβδομάδα έρχεται νέο girl crush...
Μείνε συντονισμένη!

Girl crush: Το μυστικό της Κατερίνας Ευαγγελινού για τέλεια λαμπερά μαλλιά