Ένα μακιγιάζ «Out of Africa»

Ένα μακιγιάζ «Out of Africa»

Τα ρούχα του Michael Kors συνάντησαν το μακιγιάζ της Shiseido δια χειρός Dick Page στην NYC Fashion Week για την Άνοιξη '12 και βρέθηκαν σε σαφάρι!

Ο Dick Page, ο Shiseido Artistic Director, έδωσε στην ανοιξιάτικη συλλογή του Michael Kors στο NYC Fashion Week για την Άνοιξη '12, μία αίσθηση από αφρικάνικό σαφάρι. Το κλασικό φιλμ Out of Africa, ήταν η έμπνευση του και μπόρεσε με το μακιγιάζ που δημιούργησε να το κάνει εικόνα και να υποστηρίξει τα ρούχα και το χαρακτήρα τους.

Στο πρόσωπο o Dick Page ξεκίνησε με τη ενυδάτωση, ώστε να ζεστάνει τον τόνο της επιδερμίδας χρησιμοποιώντας την Shiseido The Skincare Multi-Energizing Cream. Το κονσίλερ χρησιμοποιήθηκε για να καλύψει τυχόν ατέλειες, κοκκινίλες και σημάδια. Ο Dick όμως, ήταν πολύ προσεκτικός ώστε να μην μπει καθόλου κονσίλερ κάτω από τη γραμμή των βλεφαρίδων. Μία πλούσια ποσότητα της Shisedo Makeup Translucent Loose Powder απλώθηκε σε ολόκληρο το πρόσωπο για να δημιουργηθεί ένα ματ look.

Στη συνέχεια, για να δημιουργήσει ένα φυσικό, υγιές χρυσό-μπρονζέ, ο Dick άπλωσε Shiseido Makeup Bronzer Dawn Light (#1) ή Desert Rose (#2), ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας, σε όλο το πρόσωπο και το πέρασε πάνω από το μέτωπο, την άκρη της μύτης, το πηγούνι όπως και το λαιμό. Η μπρονζέ απόχρωση που χρησιμοποιείται πρέπει να είναι ένα τόνο πιο σκούρα από το φυσικό τόνο της επιδερμίδας.

Στα μάτια χρησιμοποιήθηκαν από το μακιγιάζ της Shiseido: η Translucent Loose Powder στα βλέφαρα, και μετά ο Dick έβαλε στην εσωτερική γωνία, ακριβώς κάτω από τα μάτια και τη γραμμή των βλεφαρίδων, και κάτω από το τόξο των φρυδιών την Luminizing Satin Face Color σε Soft Beam Gold (BE206). Η Shimmering Cream Colorσε Meadow (BE204) μπήκε στην εσωτερική γωνία και στο κέντρο του βλεφάρου για να δώσει λίγο χρώμα.

Στις βλεφαρίδες εφάρμοσε την Shiseido Perfect Mascara Full Definition σε Brown (BR602) και για τα φρύδια δημιουργήθηκε για το κάθε μοντέλο χωριστά μία απόχρωση που προέκυπτε από το συνδυασμό των Shimmering Cream Eye Color σε Sable (BR709), Caviar (BK912) και Leather (BR306).

Στα χείλη απλώθηκε γύρω από το περίγραμμα τους Shiseido Makeup Luminizing Satin Face Color σε Soft Beam Gold (BE206), ώστε να φωτιστεί η γύρω περιοχή. Ολοκλήρωσε το look απλώνοντας ταμποναριστά με το δάχτυλο το κραγιόν Shiseido Makeup Perfect Rouge σε Caramel (BE333).