Σου βρήκαμε 7 αφρόλουτρα για να χαλαρώσεις στο ντους μετά την επιστροφή στο γραφείο

Σου βρήκαμε 7 αφρόλουτρα για να χαλαρώσεις στο ντους μετά την επιστροφή στο γραφείο

Η μυρωδιά του αφρόλουτρου θα γίνει ένα με την επιδερμίδα σου και θα αντικαταστήσει το αγαπημένο σου άρωμά.

Αν γύρισες κι εσύ εχθές από τις διακοπές του Πάσχα και σήμερα είναι η πρώτη μέρα στο γραφείο, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο. Σήμερα, λοιπόν, αποφασίσαμε να μιλήσουμε για τα μυρωδάτα αφρόλουτρα που υπάρχουν στην αγορά.

8 ενυδατικές κρέμες προσώπου για λαμπερή επιδερμίδα από το πρωί ως το βράδυ

Ένα χαλαρωτικό ντους μπορεί να απομακρύνει οποιαδήποτε αρνητική σκέψη και να σε αποφορτίσει από μία κουραστική ημέρα. Ένα μυρωδάτο αφρόλουτρο σε συνδυασμό με ένα χαλαρωτικό ντους είναι το τέλειο combo που μπορείς να προσφέρεις στο εαυτό σου. Τα αφρόλουτρα διαθέτουν όλα τα ευεργετικά συστατικά τα οποία θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σου βαθιά ενυδάτωση και άρωμα που διαρκεί όλη την ημέρα.

Πρόσφερε στον εαυτό σου το απόλυτο χαλαρωτικό ντους

pexels-ioanamtc-14930246.jpg

Το ντους δεν είναι μία απλή υπόθεση. Είναι μία ιεροτελεστία! Για να μπορέσεις να προσφέρεις στον εαυτό και το σώμα σου την τέλεια χαλάρωση και φροντίδα θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips.

Κλείσε το κινητό σου (για να μη σε ενοχλήσει κανένας), άναψε αρωματικά κεριά, βάλε χαλαρή μουσική και επίλεξε το πιο μυρωδάτο αφρόλουτρο. Η μυρωδιά του αφρόλουτρου θα διαχέεται σε όλο τον χώρο και θα γίνει ένα με την επιδερμίδα σου, που θα αντικαταστήσει το αγαπημένο σου άρωμά.

Οι έντονες και χορταστικές μυρωδιές που έχουν τα αρώματα θα σε κάνουν να αδημονείς να γυρίσεις στο σπίτι και να απολαύσεις ένα χαλαρωτικό ντους. Μην φεύγεις! Δεν θα σε αφήναμε έτσι. Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τα πιο μοσχομυριστά και ενυδατικά αφρόλουτρα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Have fun!

7 αντηλιακά προσώπου που θα λειτουργήσουν σαν βάση στο μακιγιάζ σου