Η Άννα Βίσση υιοθέτησε το Pearl Blonde, το «νέο ξανθό» του καλοκαιριού

Το Pearl Blonde, αποτελείται από ένα mix λευκών, silver και κίτρινων αποχρώσεων, που αναμιγνύονται μεταξύ τους και δημιουργούν ένα απίστευτα λαμπερό αποτέλεσμα.

Η αλήθεια είναι πως λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, μας ξυπνάει μία έντονη επιθυμία και ανάγκη για ένα refresh στο χρώμα ή το κούρεμα των μαλλιών μας. Τα μαλλιά, άλλωστε, είναι η λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά σε μία εμφάνιση. Ένα λαμπερό χρώμα μαλλιών μπορεί να μας φτιάξει αμέσως τη διάθεση και να μας γεμίσει με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

Sculpted bangs: Έτσι θα αποκτήσεις φράντζα χωρίς να χρειαστεί να κόψεις τα μαλλιά σου

Αν είσαι λάτρης του ξανθού, τότε πρέπει να μάθεις τα πάντα για το «νέο ξανθό» του καλοκαιριού, το Pearl Blonde. Το Pearl Blonde, αποτελείται από ένα mix λευκών, silver και κίτρινων αποχρώσεων, που αναμιγνύονται μεταξύ τους και δημιουργούν ένα απίστευτα λαμπερό αποτέλεσμα. Το Pearl Blonde είναι ένα φωτεινό ξανθό χρώμα που θυμίζει το ιριδίζον εφέ του μαργαριταριού. Αυτή την φωτεινή απόχρωση την υιοθέτησε η αγαπημένη τραγουδίστρια, Άννα Βίσση.

https://www.instagram.com/p/C7WPkVatf3d/

Η Άννα Βίσση, μετά από αρκετό καιρό αποχαιρέτησε τα καστανόξανθα μαλλιά της και υιοθέτησε το Pearl Blonde, το οποίο φώτισε ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Ωστόσο, οι μπεζ και ασημένιες αποχρώσεις του Pearl Blonde, μπορούν πολύ εύκολα να κάνουν την επιδερμίδα να φαίνεται θαμπή και άχρωμη. Για να το αποτρέψεις, επίλεξε για τη ρίζα σου μία πιο σκούρα απόχρωση και άσε τις άκρες σου να ακτινοβολούν από τη φωτεινή Pearl Blonde απόχρωση.

6668341f44df9.jpg

@annavissiofficial

Extra tip: Απέφυγε τις natural αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου και επίλεξε ένα beauty look με παστέλ smokey eyes και statement lips.

Προσοχή! Αν αποφασίσεις να βάψεις τα μαλλιά σου πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, μην ξεχάσεις να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου προϊόντα τα οποία είναι ειδικά για βαμμένα μαλλιά. Εκτός, από το σαμπουάν και το conditioner, το αντηλιακό μαλλιών είναι άλλο ένα προϊόν που αξίζει να εφαρμόσεις στα μαλλιά σου είτε βρίσκεσαι στην πόλη είτε σε κάποιο νησί.

Αντηλιακό στα μαλλιά; Κι όμως πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι του νεσεσέρ της παραλίας