Μία υπογραφή για τη Madonna

Μία υπογραφή για τη Madonna

Η Coty είναι μια εταιρεία με αναγνωρισμένη ηγετική θέση στην παγκόσμια βιομηχανία prestige αρωμάτων και η τεχνογνωσία της συνδυάζεται με το αναγνωρίσιμο status της Madonna, δημιουργώντας μια δυναμική συνεργασία.

Η επίσημη ανακοίνωση της Coty Prestige, εταιρεία του ομίλου Coty Inc., για την υπογραφή αποκλειστικής συνεργασίας με την MG Icon LLC, μια εταιρεία joint venture ανάμεσα στη Madonna, τον Guy Oseary, και τον όμιλο Iconix Brand Group, Inc., για το λανσάρισμα του πρώτου αρώματος της icon καλλιτέχνιδας, ήρθε να επιβεβαιώσει όσα έχουμε πει. Το πρώτο της άρωμα, με το όνομα «Truth or Dare by Madonna», θα λανσαριστεί αποκλειστικά στο Αμερικάνικο πολυκατάστημα Macy's, τον Απρίλιο του 2012, ενώ θα πωλείται παγκοσμίως από τις αρχές Μαΐου 2012.

«Η Madonna αποτελεί την κορωνίδα των brands που συνθέτουν το χαρτοφυλάκιο της Coty και ενισχύει περαιτέρω την ηγετική θέση της πρωτοποριακής εταιρείας μας στην παγκόσμια βιομηχανία της ομορφιάς», δήλωσε ο Bernd Beetz, CEO, της Coty Inc. «Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε στο νέο αυτό εγχείρημα της Madonna, ένα παγκόσμιο είδωλο, μια σταρ με μοναδική ακτινοβολία και πολιτιστική συνεισφορά».

Η Madonna θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της παγκόσμια διαφημιστικής καμπάνιας, -όπως είναι λογικό- η οποία είναι μια συμπαραγωγή με τον Fabien Baron και το δημιουργικό γραφείο Baron & Baron, με τους οποίους έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν, όπως στην περίπτωση του «Sex», του περίφημου άλμπουμ της που κυκλοφόρησε το 1992, σε μια οπτική αποθέωση της σεξουαλικότητας.

«Η Madonna είναι ένα καλλιτεχνικό φαινόμενο που έχει σφραγίσει το παγκόσμιο πολιτιστικό στερέωμα εδώ και τρεις περίπου δεκαετίες. Οι οπαδοί της παγκοσμίως δείχνουν μια απαράμιλλη αφοσίωση και είναι πραγματικά ανυπόμονοι να μυρίσουν μια μοναδική και πιο προσωπική έκφραση του ταλέντου της,» δήλωσε ο Michele Scannavini, Πρόεδρος της Coty Prestige.

Η ανυπομονησία μας είναι όντως μεγάλη αφού μυρίζοντας αυτό το άρωμα, όπως έχει πει η ίδια η Madonna «...μέσα από αυτό το άρωμα θα με αναγνωρίζουν οι θαυμαστές μου και όλος ο κόσμος».