Look 40s από τη Shiseido για το show Konstantinos Melis by Laskos

Look 40s από τη Shiseido για το show Konstantinos Melis by Laskos

H Shiseido δημιούργησε το look Konstantinos Melis by Laskos, δίνοντας έμφαση στα χείλη.

«Σε ένα fashion show εμπνέομαι πάντα από τις δημιουργίες των σχεδιαστών! Σε αυτό το show, με μεσαιωνικές αναφορές σε μια συνύπαρξη μόδας και αισθητικής, εμπνεύστηκα ένα look με αναφορές στην δεκαετία του '40 αλλά και με μοντέρνες πινελιές», μας εξηγεί ο Μάνος Βυνιχάκης, Creative Director της Shiseido στην Ελλάδα, που δημιούργησε ένα glam look μακιγιάζ με επιρροές από τη δεκαετία του '40, για το fashion show που διοργάνωσε o οίκος μόδας Konstantinos Melis by Laskos, για την Χειμερινή Collection 2012.

Βασικά χαρακτηριστικά του look ήταν η πορσελάνινη και λαμπερή επιδερμίδα, το βλέμμα που αναδεικνύεται με έντονη μάσκαρα και χείλη σε βαθιές αποχρώσεις του μπορντό. «Ότι μακιγιάζ κι αν ακολουθήσετε, δώστε φως και λάμψη στο πρόσωπο και τα μάτια με την κρεμώδη σκιά Shimmering Cream Eye Color WT901. Απλώστε την στην εσωτερική γωνία του ματιού αλλά και ψηλά στα ζυγωματικά για extra λάμψη» λέει ο Μάνος.

Στο συγκεκριμένο look χρησιμοποιήθηκαν από τα προϊόντα της Shiseido, στην επιδερμίδα το Perfect Refining Foundation, ένα make up που χαρίζει τέλεια κάλυψη χωρίς να βαραίνει το δέρμα δίνοντας ματ αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα το ενυδατώνει.

Τα μάτια απέκτησαν διακριτική λάμψη με τις κρεμώδεις σκιές Shimmering Cream Eye Color WT901 και Hydro-Powder Eye Shadow Η9, σε λαμπυρίζον λευκό και γλυκό μπεζ χρώμα αντίστοιχα, που ανέδειξαν τη λάμψη στο look αυτό και οι βλεφαρίδες είχαν πλούσιο όγκο με την Defining Volume Perfect Mascara.

Τέλος, στα χείλη που ήταν το κυρίαρχο στοιχείο του look, τo περίγραμμα τονίστηκε με το Lip Liner RD609 και στη συνέχεια «γέμισαν» με το βαθύ μπορντό Perfect Rouge Lipstick RD613.

Φωτό: Papadakis