Αιθέριο look για τις νύφες του Oscar De La Renta

Αιθέριο look για τις νύφες του  Oscar De La Renta

Ο Creative Director της Shiseido στην Ελλάδα Μάνος Βυνιχάκης δημιούργησε ένα look για νύφες για την παρουσίαση της Oscar De La Renta Bridal Collection.

«Η νυφική συλλογή περιείχε υφάσματα όπως δαντέλα, τούλι, μετάξι, υφάσματα που προκαλούν μία ρομαντική αίσθηση και με οδήγησαν στη δημιουργία ενός θηλυκού romantic look που ταιριάζει απόλυτα σε μια νύφη», μας λέει ο Μάνος Βυνιχάκης, Creative Director της Shiseido στην Ελλάδα, που δημιούργησε το μακιγιάζ για την παρουσίαση της νυφικής συλλογής του Oscar de la Renta για το 2012. Βασικά χαρακτηριστικά του look ήταν οι παστέλ και ροζ αποχρώσεις σε μάτια και χείλη, καθώς και οι πολλές στρώσεις μάσκαρα για ένταση στο βλέμμα.

Στην επιδερμίδα, χρησιμοποιήθηκε το Perfect Refining Foundation, ένα make up που δίνει τέλεια κάλυψη και ματ αποτέλεσμα χωρίς να βαραίνει το δέρμα, ενώ τα ζυγωματικά απέκτησαν ροδαλό χρώμα με το Luminizing Satin Face Color RD 103.

Τα μάτια έλαμψαν διακριτικά με την λευκή κρεμώδη σκιά Shimmering Cream Eye Color WT901, και τις ζεστές αποχρώσεις της Luminizing Eye Color Trio BR 209 για φυσικό αποτέλεσμα με διάρκεια και οι βλεφαρίδες απέκτησαν όγκο με την Defining Volume Perfect Mascara.

Για τέλεια, και όπως προστάζει το romantic look, φυσικά χείλη συνδυάστηκαν το Shimmering Rouge PK 311 και το Luminizing Lip Gloss PK 103 για extra λάμψη, ήταν ιδανικά για να ολοκληρώσουν το μακιγιάζ.

«Για τη γυναίκα που έχει ρομαντική διάθεση, το Luminizing Lip Gloss PK 103 είναι το ιδανικό προϊόν για να πετύχει ένα διακριτικό αλλά "juicy" λαμπερό αποτέλεσμα στα χείλη» λέει ο Μάνος και συμπληρώνει «Για περισσότερη λάμψη, βάλτε μικρή ποσότητα στη μέση των χειλιών.»