Μπουλέ, Σκορδά, Γερμανού: Οι τρεις ξανθοί άγγελοι της L’ Oreal

Μπουλέ, Σκορδά, Γερμανού: Οι τρεις ξανθοί άγγελοι της L’ Oreal

Tρεις πανέμορφες γυναίκες απογειώνουν το απόλυτο ξανθό της Excellence από την L'Oréal Paris.

«Το ξανθό μου παραμένει πάντα φωτεινό με την απόχρωση 01!» λέει η Νάντια Μπουλέ, η Φαίη Σκορδά αντίστοιχα λέει «Το ξανθό μου παραμένει πάντα λαμπερό με την απόχρωση 9.1!» και η Ναταλία Γερμανού συμπληρώνει «Το ξανθό μου παραμένει πάντα ζωντανό με την απόχρωση 7.31!»

Είναι τρεις όμορφες γυναίκες που αποτελούν style icons, η καθεμία με το δικό της μοναδικό και διαφορετικό στυλ και πλέον είναι γίνονται πρέσβειρες της πιο αγαπημένης βαφής των Ελληνίδων της Excellence από την L'Oreal Paris. Είναι η Κρέμα-Βαφή που εγγυάται τέλεια κάλυψη των λευκών και προσφέρει τριπλή προστασία (πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή), ενώ χαρίζει το πιο πλούσιο χρώμα με διάρκεια, απόλυτη προστασία και τέλεια κάλυψη.

Τα πιο λαμπερά, όμορφα ξανθά μαλλιά γεμάτα υγεία και ζωντάνια μπορούν να είναι πραγματικότητα καθώς η Excellence έχει προ-Κερατίνη για υγεία και πλούσιο χρώμα που διαρκεί. Κάποιο ξανθό από τη γκάμα της είναι το δικό σας ξανθό κι εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε την προτροπή των τριών αυτών γυναικών και να ανακαλύψετε τη δική σας απόχρωση, αυτή που ταιριάζει στο δικό σας στυλ.