Συνδυάστε οργανικά καλλυντικά, μασάζ και τσάι

Συνδυάστε οργανικά καλλυντικά, μασάζ και τσάι

Το Neal's Yard Remedies Athens Showroom Open House σας περιμένει για να σας περιποιηθεί.

Η Neal's Yard Remedies ιδρύθηκε πριν 30 χρόνια στο Covent Garden του Λονδίνου, με κεντρικό στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους, εκπαιδεύοντάς τους και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ζουν πιο φυσικά, υγιεινά και ολιστικά χρησιμοποιώντας τη δύναμη της φύσης.

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία, γνωρίστε τα οργανικά προϊόντα Neal's Yard Remedies που καλύπτουν κάθε ανάγκη φροντίδας και ομορφιάς του προσώπου και του σώματος και απολαύστε τις ευεργετικές τους ιδιότητες σε μία πρώτη συνάντηση στο δικό τους χώρο στο Χαλάνδρι. Όχι μόνο θα μπορέσετε να δείτε από κοντά τα προϊόντα και να καταλάβετε απόλυτα τη φιλοσοφία τους, αλλά θα έχετε και την ευκαιρία να σας φροντίσουν με ένα δωρεάν mini facial με τα προϊόντα Neal's Yard Remedies ή ένα back massage.

Όλα αυτά, βέβαια, δεν θα μπορούσαν παρά να έχουν την εορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων που έρχονται. Μπείτε στο Neal's Yard Remedies Athens Showroom Open House, πάρτε ένα τσάι και κάντε τις αγορές σας με έκπτωση -20%.

Το Σάββατο, λοιπόν, 3 Δεκεμβρίου από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ. φροντίστε να βρεθείτε στον ολοκαίνουριο χώρο (Αγ.Βαρβάρας 57, Χαλάνδρι) της Νο1 αγγλικής εταιρείας πιστοποιημένων οργανικών καλλυντικών, της Neal's Yard Remedies και μπείτε στο κλίμα των γιορτών κάνοντας πρώτα απ' όλα ένα δώρο στον εαυτό σας και μάλιστα δωρεάν.

Τηλ. 210 67 29 158, www.organicbeauty.gr