Τα αποκαλυπτήρια του πιο ακριβού αρώματος

Τα αποκαλυπτήρια του πιο ακριβού αρώματος

Το DKNY Golden Delicious Million Dollar Fragrance Bottle έφτασε στη Nέα Υόρκη.

To πιο ακριβό άρωμα στον κόσμο, το DKNY Golden Delicious Million Dollar Fragrance Bottle έκανε τα αποκαλυπτήρια του εκθαμβωτικού, μοναδικού μπουκαλιού του στο DKNY κατάστημα στη Νέα Υόρκη. Η πορεία του καθώς ταξιδεύει τον κόσμο καταγράφεται μέσω της εφαρμογής του DKNY Fragrances Core Club στο Facebook και έφτασε η στιγμή να μπει στην «βάση» του, τη Νέα Υόρκη.

Βέβαια, έτσι κι αλλιώς στην περιοδεία του έχει τη Νέα Υόρκη μαζί του, αφού ο ορίζοντας του Μανχάταν, το σήμα κατατεθέν της DKNY, είναι φτιαγμένος με πολύτιμους λίθους πάνω του και η βάση πάνω στην οποία τοποθετείται, είναι φτιαγμένη από δύο στρώματα εξαιρετικά καθαρού γυαλιού «water white», μεταξύ των οποίων οι ήπειροι της Γης σχηματίζονται από χρυσό 14 καρατίων και κοσμούνται από πολύτιμες πέτρες τοποθετημένες πάνω στις χώρες από τις οποίες προέρχονται.

Είναι αναμφισβήτητα το πιο λαμπερό και πολύτιμο άρωμα και φέρει την αίγλη των γιορτών πάνω του, καθώς αποτελεί ένα αριστούργημα του διάσημου σχεδιαστή κοσμημάτων Martin Katz και η παράδοση του μπορεί να έγινε από τη Chanel Iman, αλλά το «συνόδευαν» συνεχώς, αφού η αξία του είναι πολύ μεγάλη και η πώληση του θα εξασφαλίσει ένα σημαντικό ποσό για την Action Against Hunger, μία διεθνή ανθρωπιστική οργάνωση που αγωνίζεται για τον τερματισμό της πείνας στον κόσμο.

Λίγη από την αίγλη του μπορείτε να νιώσετε με το DKNY Golden Delicious, μιας και το άρωμα παραμένει το ίδιο. Μπορεί το μπουκάλι να μην έχει όλα αυτά τα πολύτιμα πετράδια, αλλά είναι ένα άρωμα με σύνθετη κομψότητα και αριστοκρατική μεγαλοπρέπεια.