Οι hair stylists Βάσω Κάρτσωνα και Τζένη Κουκούτση εξηγούν περίεργους συνδυασμούς χρωμάτων

Οι hair stylists Βάσω Κάρτσωνα και Τζένη Κουκούτση εξηγούν περίεργους συνδυασμούς χρωμάτων

Μαύρο και μοβ στα μαλλιά: Ένας συνδυασμός που λέει πολλά.

«Το χρώμα των μαλλιών όχι μόνο επηρεάζει το πως αισθανόμαστε αλλά περνάει και ορισμένα μηνύματα στους γύρω μας» μας έχει πει η hair stylist Βάσω Κάρτσωνα. Αυτό μάλλον βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή του στα μαλλιά της Jessie J, που φαίνεται ότι ακολουθεί την τάση της διχρωμίας στα μαλλιά και του μοβ που είναι το επικρατέστερο μαζί με το μπλε και το ροζ.

«Το βιολέ συμβολίζει την κυριαρχία» λέει η Βάσω. «Είναι το χρώμα που χρησιμοποιήθηκε σε βασιλικές περιβολές αλλά και σε μανδύες κληρικών και αυτοκρατόρων. Θεωρείται δημιουργικό και πνευματικό και γι' αυτό ταιριάζει απόλυτα σε γυναίκες δυναμικές που διαθέτουν κάποιο είδος εξουσίας».

Όσο για το μαύρο έχει πει «Συμβολίζει την υποταγή αλλά και το κύρος. Υποδηλώνει μυστηριώδη χαρακτήρα, ατίθασο και επαναστατικό. Σε μεγάλες ηλικίες πρέπει να αποφεύγεται καθώς τονίζει τις ατέλειες της επιδερμίδας του προσώπου».

Με αυτό το μοναδικό συνδυασμό της Jessie J, μπορούμε να καταλάβουμε, λοιπόν, και κάποια άλλα πράγματα για την προσωπικότητα της. Πάντως, της πηγαίνει! Ειδικά το μοβ –σε άλλη απόχρωση- δένει τέλεια με την επιδερμίδα της, γι' αυτό το επέλεξε και για τα νύχια της.