Η Beyonce συνδυάζει τα Louboutin με το βερνίκι των νυχιών της

Η Beyonce συνδυάζει τα Louboutin με το βερνίκι των νυχιών της

Το μπλε της Beyonce κάνει συνδυασμούς παντού.

Η Beyonce χαϊδεύει την εγκυμονούσα κοιλιά της απαλά με πολύ κομψά και trendy νύχια. Επιλέγει το έντονο μπλε ρουά για το μανικιούρ της, σε ένα σχήμα που αγαπάει πολύ. Τα νύχια της είναι μακριά και μυτερά με γωνία, ένα σχήμα που δεν το συνηθίζουμε ιδιαίτερα στην Ελλάδα.

Το χρώμα που επιλέγει, όμως, δεν είναι τυχαίο. Κι αν νομίζετε ότι το κάνει μόνο γιατί οι αποχρώσεις του μπλε είναι στα πιο trendy χρώματα της εποχής, απατάστε! Αν κοιτάξετε πιο προσεκτικά θα δείτε ότι το χρώμα των νυχιών είναι ολόιδιο με τις ψηλοτάκουνες Christian Louboutin γόβες της.

Μπορεί να έχει εκλείψει η τάση να ταιριάζουν τα νύχια στα χέρια και στα πόδια τις τελευταίες σεζόν, να υπάρχουν διάφορες τάσεις περίεργων μίξεων χρωμάτων σε ένα μανικιούρ ταυτόχρονα, αλλά το απόλυτο ταίριασμα των νυχιών σε ένα extreme χρώμα με κάποιο αξεσουάρ ή ρούχο παραμένει πολυτέλεια! Εκτός κι αν φοράτε ίδια κατηγορία χρωμάτων για μία εβδομάδα, οπότε υποστηρίζετε αυτή την τάση άψογα!

Εσείς αρέσκεστε να ταιριάζετε το χρωμάτων νυχιών σας με το ντύσιμο σας ή με τα αξεσουάρ σας; Ή προτιμάτε να μένετε με τα κλασικά χρώματα –μαύρο, κόκκινο, μπεζ- που ταιριάζουν σε πολλές εμφανίσεις;