Η Δέσποινα Βανδή βραβεύει την Ελένη Πετρουλάκη μέσω της Οriflame

Η Δέσποινα Βανδή βραβεύει την Ελένη Πετρουλάκη μέσω της Οriflame

To Queen.gr βρέθηκε στη βράβευση της Ελένης Πετρουλάκη από τη Δέσποινα Βανδή για λογαριασμό της Oriflame και σας μεταφέρει ότι έγινε.

H Oriflame έφερε κοντά σε μία σεμνή τελετή τη Δέσποινα Βανδή και την Ελένη Πετρουλάκη για να παραδώσει η πρώτη στην δεύτερη το βραβείο Beauty & Business που έχει καθιερωθεί την τελευταία πενταετία από την Oriflame. Η εκδήλωση έγινε στο «The Spot» του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, ένα μέρος που επέλεξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Oriflame Ελλάς, Κωνσταντίνος Μαρινάκης, αφού όπως είπε είναι από τα αγαπημένα του μέρη.

Αυτό το βραβείο απονέμεται στην προσωπικότητα εκείνη που συνδυάζει την ομορφιά με την επαγγελματική καταξίωση, την επιτυχία και το ήθος και πέρσι το είχε κερδίσει η Δέσποινα Βανδή. Η φετινή νικήτρια είναι η Ελένη Πετρουλάκη και όπως μας είπε «Κάθε βράβευση είναι σημαντική για μένα». Λαμπερή, προσιτή και γλυκιά όπως πάντα, η Ελένη δέχτηκε το βραβείο και συζήτησε για θέματα της καθημερινότητας μαζί μας.

Η Δέσποινα Βανδή, μιλώντας μας για τη συνεργασία της με την Oriflame ανέφερε τα αγαπημένα της προϊόντα. «Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις κρέμες σε όλους. Εγώ χρησιμοποιώ την Bio Clinic» είπε και συμπλήρωσε «Λατρεύω τις μάσκαρα της Oriflame». Μία άλλη κατηγορία προϊόντων που χρησιμοποιούν και η Ελένη και η Δέσποινα, είναι τα παιδικά προϊόντα όπως παραδέχτηκαν.

Η Δέσποινα φορούσε δύο βραχιολάκια smile. To αντίστοιχο φετινό happy - του οποίου τα έσοδα από τις πωλήσεις του διατίθενται για την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού- όπως είπε «Θα μπορείτε να τα προμηθευτείτε και από το χριστουγεννιάτικο – φιλανθρωπικό bazaar που θα υπάρχει έξω από τη συναυλία την ερχόμενη Κυριακή στο Ο.Α.Κ.Α. Θα βάλω την κόρη μου να τα πουλάει» σημείωσε αστειευόμενη και συνέχισε «Ήθελα να κάνω κάτι για το Χαμόγελο του Παιδιού. Είναι η στιγμή που θα σε βρει για να μπεις μέσα σε μία φιλανθρωπική δράση και εμένα μου δόθηκε η ευκαιρία με την Oriflame». Τα έσοδα από την αγορά των εισιτηρίων για τη συναυλία, θα διατεθούν όλα, για την ενίσχυση των 11 σπιτιών του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».