H Kiehl’s, οι «φίλοι» της κι εμείς βρεθήκαμε στο Hondos Center Κολωνάκι για να κάνουμε Χριστουγεννιάτικο δώρο στο ΕΛΙΖΑ

H Kiehl’s, οι «φίλοι» της κι εμείς βρεθήκαμε στο Hondos Center Κολωνάκι για να κάνουμε Χριστουγεννιάτικο δώρο στο ΕΛΙΖΑ

Έγινε το χριστουγεννιάτικο πάρτι της Kiehl's –για καλό σκοπό- και κάνουμε τον απολογισμό.

Το «Christmas shopping for α cause» χριστουγεννιάτικο πάρτι της Kiehl's στο Hondos Center Κολωνάκι, κατάφερε να πετύχει το σκοπό του και να συγκεντρώσει το ποσό των 4.000 ευρώ που αποτελούν το σύνολο των πωλήσεων της ημέρα. Αυτά θα δοθούν με μεγάλη χαρά στο ΕΛΙΖΑ, το Σωματείο Κατά της Κακοποίησης Παιδιών!

Για να γίνει πραγματικότητα κι αυτή η ενέργεια της Kiehl's –που φροντίζει να προσφέρει στην κοινότητα που δραστηριοποιείται- συνέβαλλαν οι «φίλοι» της που έγιναν πωλητές και μας εξυπηρέτησαν με κέφι, διάθεση και γνώση των προϊόντων! Ο Γιώργος Καραμίχος, η Ντορέτα Παπαδημητρίου, η Μάρα Δεσύπρη, ο Άλεξ Καββαδίας, η Μίνα Μπιράκου, η Ελένη Ψυχούλη και ο Βασίλης Καλλίδης έγιναν με μεγάλο ενθουσιασμό και επιτυχία «πωλητές» για την ημέρα.

Όσο για τους πελάτες, παρέλασαν πολλοί και υποστήριξαν την κίνηση. Εκεί βρέθηκαν και η Ορσαλία Παρθένη, ο Μιχάλης Πάντος, ο Τόλης Σκουλαριώτης, ο Μιχάλης Μαρίνος, ο David Σαμαράς και ο Ασημάκης Αλεξίου.

Απολαυστικές στιγμές με το συντριβάνι σοκολάτας και τα χειροποίητα, φρεσκοψημένα cookies., που μας έβαλαν για τα καλά στο κλίμα των γιορτών. Μάλιστα τρεις από τους «πωλητές» οι chef Ελένη Ψυχούλη και Βασίλης Καλλίδης και ο Αλεξ Καββαδίας άφησαν για λίγο τον πάγκο της Kiehl's για να διακοσμήσουν τα κουλουράκια μέσα στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα! Ακόμη και ο Mr. Bones, ήταν μέσα στο πνεύμα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον Πρότυπο Ξενώνα Θεραπείας και Αποκατάστασης για το Κακοποιημένο και Παραμελημένο Παιδί, SOS ΕΛΙΖΑ: www.eliza.org.gr