Οι hair stylists Βάσω Κάρτσωνα & Τζένη Κουκούτση δίνουν τη λύση στα γιορτινά χτενίσματα αν δεν προλάβετε το κομμωτήριο

Οι hair stylists Βάσω Κάρτσωνα & Τζένη Κουκούτση δίνουν τη λύση στα γιορτινά χτενίσματα αν δεν προλάβετε το κομμωτήριο

Υπέροχα χτενίσματα κομμωτηρίου, αλλά και λύσεις έξυπνες και όμορφες με κάποια αξεσουάρ. Ακολουθήστε τις συμβουλές τους.

«Για τις μέρες των εορτών προτείνω χτενίσματα σε wave shape, απαλούς κυματισμούς και χωρίστρα στο πλάι σε μακριά ή κοντά μαλλιά, που δημιουργούν ένα απόλυτα σικ ύφος και στυλ» λέει η Βάσω Κάρτσωνα.

«Αν πάλι, κάποιος δεν προλαβαίνει να πάει κομμωτήριο ή να αφιερώσει αρκετό χρόνο για να φτιάξει κάποιο ιδιαίτερο χτένισμα, αρκεί να τα έχει καθαρά και λαμπερά με τη βοήθεια κάποιου προϊόντος και να προσθέσει ένα μεγάλο αξεσουάρ, όπως είναι η στέκα η οποία από μόνη της μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στην εμφάνιση μας» λέει η Βάσω και η Τζένη συμπληρώνει «Υπάρχουν στέκες με πούλιες, με φτερά, με βέλο, με λουλούδια, με φιόγκους και πετραδάκια ώστε να επιλέξουμε και να συνδυάσουμε ιδανικά με το υπόλοιπο look μας! Οι στέκες ταιριάζουν περισσότερο στα μακριά και πλούσια μαλλιά, είτε αυτά είναι λιτά, είτε πιασμένα σε μια όμορφη αλογοουρά. Έχουν τη δυνατότητα, όμως, να δώσουν παιχνιδιάρικο ύφος και σε πιο κοντά μαλλιά».

«Υπάρχουν επίσης υπέροχα στεκάκια- πιαστράκια, τα οποία είναι άκρως κοριτσίστικο αξεσουάρ και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να πιάσουν τη φράντζα, για να συγκρατήσουν τα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού ή απλά για να προσθέσουν μια πιο χαριτωμένη νότα σ' ένα κατά τ' άλλα βαρετό και μονότονο κούρεμα. Μεταμορφώνουν, καμουφλάρουν τα αχτένιστα μαλλιά και ταιριάζουν κυρίως σε κοντά μαλλιά μιας και είναι συνήθως μικρά, διακριτικά αξεσουάρ, ενώ σε πολύ μακριά μαλλιά υπάρχει πιθανότητα να μην αναδειχθούν κατάλληλα» εξηγεί η Βάσω.