Όμορφο δέρμα άμεσα με τη συμβουλή της δερματολόγου Θέμιδος Σγόντζου

Όμορφο δέρμα άμεσα με τη συμβουλή της δερματολόγου Θέμιδος Σγόντζου

Η δερματολόγος Θέμις Σγόντζου, δίνει τη λύση της τελευταίας στιγμής για τη νεανική επιδερμίδα των γιορτών.

«Διανύουμε το διάστημα των εορτών και πολλές φίλες μας δεν πρόλαβαν ή δεν κατάφεραν ή δεν θέλησαν να κάνουν ενέσιμες θεραπείες στο πρόσωπό τους στα πλαίσια ανάπλασής του και αναζωογόνησής του όπως Botox, fillers, μεσοθεραπεία» παρατηρεί η δερματολόγος Θέμις Σγόντζου. «Παρόλα αυτά πάντα μπορούμε να περιποιηθούμε το πρόσωπό μας έστω και τελευταία στιγμή» λέει.

«Για αυτό το σκοπό κυκλοφορούν ειδικά προϊόντα με δράση άμεσου 'lifting' που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μία με δύο φορές την εβδομάδα. Συγκεκριμένα πρόκειται για σκευάσματα που τονώνουν και δίνουν νεανική όψη στην επιδερμίδα, ιδανικά σε κάθε περίπτωση που χρειάζεται να μειωθούν άμεσα τα σημάδια κόπωσης. Συνήθως αυτές οι γέλες κυρίως ή οι κρέμες περιέχουν ενεργά συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, τετραπεπτίδια-αμινοξέα και άλλες ουσίες που όλες μαζί οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα» εξηγεί η Θέμις.

«Επιπλέον, υπάρχουν ενυδατικά γαλακτώματα και λοσιόν για καθαρισμό του προσώπου, όπως και κρέμες, οροί με ενυδατικές, αντιρυτιδικές και αναδομικές ιδιότητες που περιέχουν μεταξύ άλλων και EGF (επιδερμιδικός αυξητικός παράγοντας) όπου χρησιμοποιώντας τα καθημερινά μπορούμε να ενισχύσουμε τη σφριγηλότητα και την ενυδάτωση του προσώπου μας και μέσα σε λίγες εβδομάδες να έχουμε εμφανή αποτελέσματα και μείωση των λεπτών ρυτίδων» καταλήγει η δερμοτολόγος Θέμις Σγόντζου.

Αυτά τα σκευάσματα μπορεί να σας τα συστήσει ο δερματολόγος σας.