O make-up artist Δημήτρης Γιαννέτος προτείνει το σέξι μαύρο του ρεβεγιόν

O make-up artist Δημήτρης Γιαννέτος προτείνει το σέξι μαύρο του ρεβεγιόν

Το χρώμα που αγαπούν όλες οι γυναίκες είναι ένα, το μαύρο.

«Το μαύρο, όσο κανένα άλλο χρώμα, είναι η επιτομή της κομψότητας» λέει ο make-up artist Δημήτρης Γιαννέτος. «Μυστηριώδες, διαχρονικό με πινελιές Ανατολής, είναι το απόλυτο αντίθετο του αγνού λευκού, αποτελεί τη βάση του gothic trend που κυριεύει τις τάσεις της μόδας» συμπληρώνει.

«Υπάρχουν παραπάνω από μία εκδοχές του μαύρου, που σε συνδυασμό με νέες υφές απελευθερώνουν κάθε σας φαντασίωση. Βινύλιο, βελούδο, ματ και smoky αποχρώσεις ενσαρκώνουν την απόλυτη πολυτέλεια και τον αισθησιασμό» εξηγεί ο Δημήτρης και συνεχίζει «Υπάρχει ποικιλία υφών που αναμειγνύονται μεταξύ τους προσφέροντας αμέτρητες διαφορετικές εκδοχές του μαύρου».

«Το eyeliner είναι ο απαραίτητος σύμμαχός σας για ένα sexy dark βλέμμα» λέει και συμπληρώνει «Τολμήστε την πιο έντονη γραμμή για το πιο dramatic αποτέλεσμα στο βλέμμα σας με το Superliner Gel Intenza».

«Υπογραμμίστε τα μάτια σας με τρόπο graphic, retro, casual ή modern, ανάλογα με τις επιθυμίες σας» προτείνει ο Δημήτρης Γιαννέτος. «Με το Super Liner Perfect Slim μπορείτε να έχετε απαλή αίσθηση και αποτέλεσμα ακριβείας και μπορείτε να ενισχύσετε και να σταθεροποιήσετε το αποτέλεσμα στη γραμμή του eyeliner με τη βελούδινη σκιά Color Infaillible, ενώ η mascara θα βάλει την τελευταία πινελιά λίγο πριν αποκαλύψετε το βλέμμα σας» καταλήγει ο Δημήτρης.