Το μακιγιάζ που προτείνει ο Γιάννης Μαρκετάκης για τα πάρτι σας

Το μακιγιάζ που προτείνει ο Γιάννης Μαρκετάκης για τα πάρτι σας

Γίνετε πρωταγωνίστριες στα πάρτι αυτών των γιορτών, με τα προϊόντα της Max Factor και τα tips του Γιάννη Μαρκετάκη.

Η Max Factor και ο Γιάννης Μαρκετάκης, επίσημος make-up artist για τη Max Factor στην Ελλάδα, προτείνουν σοφιστικέ look που θα δώσει την απαραίτητη δόση glamour στα party του φετινού Χειμώνα.

Eμπνευσμένο από τις πασαρέλες μεγάλων Οίκων, όπως οι Bottega Veneta, Versace και Miu Miu με λαμπερή και ομοιόμορφη επιδερμίδα, έντονο μακιγιάζ στα μάτια, φυσικά λαμπερά χείλια, και με την έμφαση αυτή τη φορά να δίνεται στα χέρια, με νύχια βαμμένα στις πιο glamorous αποχρώσεις της σεζόν.

Ο Γιάννης Μαρκετάκης προτείνει: «Επιλέξτε το Ageless Elixir foundation στην απόχρωση που σας ταιριάζει, για άψογο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα και τέλεια κάλυψη και περάστε με ένα πινέλο την πούδρα Crème Puff στο «Τ» του προσώπου και το περίγραμμά του ώστε να εξαλείψετε τυχόν γυαλάδες. Στη συνέχεια χρησιμοποιείστε το Flawless Perfection Blush ρουζ σε απόχρωση Naturelle ώστε να δώσετε στο πρόσωπό σας υγιή λάμψη».

«Για το μακιγιάζ των ματιών χρησιμοποιήστε την τριπλή σκιά Max Colour Effect Trio Eyeshadow σε απόχρωση Prescious Metals. Δουλέψτε τη σκιά ανάλογα με το πόσο έντονο θέλετε να είναι το βλέμμα σας και δώστε έμφαση στις άκρες των ματιών» λέει και συνεχίζει «Περάστε τις βλεφαρίδες με αρκετές στρώσεις με τη False Lash Effect Fusion mascara σε μαύρη απόχρωση, δίνοντας περισσότερη έμφαση στις πάνω βλεφαρίδες, για δραματική ένταση στο βλέμα».

«Διατηρείστε τα χείλια φυσικά και λαμπερά. Κάντε το περίγραμμα με το Colour Elixir Lip Liner σε απόχρωση Brown 'n' Nude και στη συνέχεια περάστε τα με το Max Colour Effect Gloss Cube σε απόχρωση Peach Rose» καταλήγει.