Βαμπ look

Βαμπ look

Πόσο μοιραία αισθάνεστε; Καιρός να το δείξετε με την εμφάνιση σας.

Στην καρδιά του Χειμώνα μπορείτε να υιοθετήσετε όλες τις τάσεις της εποχής και να κάνετε εμφανίσεις με λαμπερό και glamorous look. Οι γούνες -αληθινές ή μη- θα αποτελέσουν το την τέλεια «κορνίζα» για να πλαισιώσετε το καλοβαμμένο πρόσωπο σας.

Η ματ, διάφανη επιδερμίδα είναι το βασικό βήμα για αυτό το στυλ – όπως συμβαίνει και σε πολλά μακιγιάζ μιας και πρέπει να θυμόμαστε ότι μόνο πάνω σε καλά προετοιμασμένη επιδερμίδα μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα σωστό μακιγιάζ.

Τα στοιχεία που δεν πρέπει να παραλείψετε είναι τα κόκκινα ή μπορντό χείλη κατά προτίμηση σε ματ υφή, τα σκούρα έντονα χρώματα στα μάτια στις αποχρώσεις του μαύρου, που φέτος έχει πολλά να δείξει και προσθέσει στη χρωματική του γκάμα και τις υπερβολικές βλεφαρίδες. Γι' αυτό είναι ευπρόσδεκτες οι ψεύτικες βλεφαρίδες τόσο στο άνω, όσο και στο κάτω βλέφαρο.

Ένα updo στα μαλλιά ολοκληρώνει το βαμπ στυλ και αφήνει τη δημιουργικότητα σας να φανεί στο μεγαλείο της. Υιοθετήστε ένα ή και όλα τα παραπάνω -με προσοχή πάντα και μέτρο- και βγάλτε τη μοιραία γυναίκα που κρύβεται μέσα σας.